Yazamamak Nedir Bilir misin Oksijen Kalemken

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Gözden her zaman gözyaşı düşmez âzizim! Kimi zaman da insan düşer...

Bazen, sana değer vermeyenlerin hayatından çekip gitmen gerekir.
Tek başına da mutlu olabileceğini herkese kanıtlamak için...

“Eğer bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsan bir yolunu bulursun. İstemiyorsan bir mazeret bulursun.„

Bırak gün yanından geçip gitsin, yarın şansını yeniden denersin. Bırak yıldızları kayıp gitsin, yarın başka bir dilek dilersin…

Özdemir Asaf

Haddinden fazla kıymet verip, gereğinden fazla ısrar ettiğin herkes -istisnasız herkes- seni buna pişman edecektir. Yaz kenara, lazım olur.'

“Hayattaki asıl önemli şey istediğini almak değildir, aldıktan sonra onu hala istemektir.”

Love Affair

Ne kadar sevse de insan, tükenip yorulduğu bir saat var..

- Cezmi Ersöz

"Mutlu mu olmak istiyorsun, kimseden birsey bekleme."

Git gidebildiğin yere kadar... Bu liman da kaybettiğim ilk gemi sen değilsin. Ama şunu unutma! Rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına.

*Küçük İskender

Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde.

*Can Dündar

"Kim bilir.. Masalınızın kahramanı, başka bir hikayede figüran olmaya gitmiştir belki de."

Aldırma söylenenlere; varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın. . . !

Zorla Sürahi Olmaya Çalışma, Bardak Ol ki, Sürahi Önünde Eğilsin.

Anlamıyorsa; Susmasını bileceksin,
Kendin için. Daha fazla yıpranmamak adına, Sessizliği deneyeceksin.
Öyle de olmuyorsa , Aynı tavırla Sırtını döneceksin. Zaman vereceksin. Sabırla bekleyeceksin.
Böyle de olmuyorsa , Vazgeçmeyi de bileceksin. Kendin için...

Ne kadar kırıldığımızı görmeyecek kadar kör olanlar için miydi üzülmesinler diye kılı kırk yarışlarımız, çırpınışlarımız.
Bu yüzden insan çekip gidenlerden daha çok, kendinden gidenler için üzülüyor...

Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın…
Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden dost olmaz. Senden yârân olmaz.
Ya incittiğin, kırdığın gönlü Allah seviyorsa, Rasûlullah (s.a.v.) seviyorsa, hatta arz-ü sema dahi seviyorsa! Nerden bileceksin, bilmiyorsun..
Bilseydin ödün kopardı dokunmaktan…

Hz. Mevlana

''Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet ! yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım,tükenirim. Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen,o kadar değer veririm ki, hergün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!''

Sunay Akın

10350428_573917156051440_4813043684401009444_n.jpg

Bir huyum var benim...
Kimisi için iyi, belki kimisine de kötü. Biraz da, işine gelene ve gelmeyene göre.
Biriktiririm ben...
Yüreğimdeki kumbaranın genişliğinden de değil, belki içimdeki adalet sistemimden.
Kolay çöpe atmam, ya da birden başıma taç da edip takmam.
Beklerim...
Bozuk para der ya kimi, kolay harcar hani değerleri. Yok o kadar basit değil bende, fakat mutlaka görmek de lazım emeği. Emeksiz olanı, değersizdir kabul ederim...
Toplarım aklımda, ruhumda, iyilikleri ve kötülükleri
Terstir bendeki hesap, mesela götürür üç artı bir eksiyi. Sabrım geniştir ama limitli...
Çok yavaş dolarım fakat bir gün kalmasa artık hoşgörü işte o zaman çekilir bombanın pimi
Patlarım...
Dökülür sanmayın içimde biriktirdiklerim. Susarım sadece... Ne var ve ne yoksa yutarım. Sadece yüreğimde affedip, tüm içtenlikle sevgi gönderip
Giderim....

[YOUTUBE]vy4ae5fv_hQ[/YOUTUBE]

Sen yağmurları sevdiğinde; ben vazgeçmiş olacağım.
Bu şehir ismimizi bildiğinde; ben gitmiş olacağım.
Al elimi koy kalbine, seni son kez duyacağım.
Tanrı bizi sorduğunda; ben sessiz kalacağım..

Geri