Yaz tatilinde köyüne giden aile

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
thalassa: herkes nerede ya? niye kasaba ve sehir bombos? niye yine buraya tatile geldik? niye hep buradayiz ya? nefret ediyom burdan. sizden de nefret ediyom, herkesten nefret ediyom

thalassa'nin babasi: KIZIM FINDIK AYI BASLADI, FINDIK AYI. HERKES KOYDE!!! koye gidiyoruz hayde

thalassa'nin annesi: volla sizi bilmem. ben persembe pazara, cuma mezara giderim ve kimse bunu degistiremez. herkes kessin sesini. siz de geleceksiniz.

thalassa: BIR DAHA BURAYA GELMEYECEGIM.

thalassa'nin annesi: geleceksin. gelme de gor. poksiyenin kizi.

thalassa: ne hikmetse findik ayi hep BIZIM yaz tatiline denk geliyor.. NIYE ACABA

thalassa'nin annesi: heeeee niye acaba. okullariniz dusunsun. bir evladimi burada birakip oralara gidemem. aklim kalir. hep beraber gidiyoruz ve gidecegiz. hade. toplayin bavullarinizi ve bir daha olumsuz lafinizi duyarsam sacinizi basinizi yolarim

Son düzenleme:
Thalassa yaa bir köye gitme macerası bu kadar mı sevimli olur... :)))

Thalassa yaa bir köye gitme macerası bu kadar mı sevimli olur... :)))
o zamanlar nefret ediyorduk ciddi ciddi. tuvaletler farkli. disarda bir kenef var. bir yerden yilan cikiyor, baska yerden akrep cikiyor, onume kertenkele cikiyor. sinekler her yerimi yiyo. kapimizin onune her aksam, ama her aksam kocaman kurbaga tarzinda bir hayvan geliyo. ula burada n'oluyo ula ya kafasindaydim :d inadina 7-8 gun banyo yapmadigimi hatirliyorum igrendigim icin her seyden. anneme babama "burdan gidelim artik" mesaji vermek icin. e sonra merkeze donunce, arabada binamizin kapisinin acilmasini bekliyordum iceri firlamak icin. les gibiydim. kimse beni boyle gormesin utanciyla. biz de cok kotuyduk tovbe est :d

ya niye sad attin ki? benim aklima gelince bunlar gulebiliyorum. ailem de :d

kucukken en nefret ettigimiz seydi. yalvarirdik anneme babama n'olur koyde durmayalim diye. bocek, sinek, yilan, akrep hersey vardi. bizimkilerin sesi her gordugu bocek sinekte yukselince tum mahalle anlardi aha Alamancilar geldi diye :p diger kuzenler mesela koye gelmiyodu. anneme bi kac defa "ama onlar da gelmiyo" diye soze baslayacakken tokadi yemistim. bazen 10 gun kalirdik cildirirdim. buyuyunce tabi bu 3 gun oldu, 1 gun oldu, sonra sadece gunu birlik ugramak oldu. ya bizimkiler de birakmazdi ki gezelim. anca beraber kanca beraber. kendileri gitsin buyuklerini gorsun derdim. o zamanlar kizardim ama simdi daha iyi anlayabiliyorum bizimkileri. iyiki gitmisiz, kalmisiz, zaman gecirmisiz. cok sevdigim aile buyuklerim artik hayatta olmayinca degerini daha iyi anliyosun. ya birde koyden gidince babaannem arkamizdan aglardi. arabadayken arkaya bakardim ve o oyle durur aglardi. bi o zamanlar kalasim vardi, kiyamiyodum. varligimizdan hepsi okadar zevk aliyordu ki. neyse, hala adetimiz degismedi ama. annemin dedigi gibi: persembe pazara, cuma mezara :p haftanin bu iki gunu ne yapacagimiz herzaman belli
Köyün Afrika da mı senin ;d

ya niye sad attin ki? benim aklima gelince bunlar gulebiliyorum. ailem de :d

O anı gözümde canlandırdım Thalassa.. Lavabo evin dışında.. Yılan, akrep, kertenkele ve her akşam çıkıp gelen kurbağa ile amansız mücadelen..
O ana kadar senin isyanların ve anneciğinin nokta atışı tespit ve tepkilerini tebessümle okudum.. :))

Geri