Yaz tatilinde köyüne giden aile

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Muhafazakarlık hücrelerimize işlemiş.
Laiklerin veya beyaz Türklerin mekanı Kuşadasına gidecek değilik ya.
Anne baba sağ, pandemiye rağmen ellerini öpelim dedik.

Son düzenleme:
Laiklikle ne alaka Turka bey?
Ya rabbel alemin

Benim köyüm tatil köylerinden güzel.
Üstelik denizine ,sahiline para vermiyorsun.
Ulaşım kolay.
Konaklamak ve yemek bedava.
herhalde köye gideceğim

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Herkes bize geliyo tatilimde bile rahat vermediz

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bizim aile, şu an köyümüzdeyiz. Haftaya da fındık toplamaya başlarız. [emoji41]

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yurtdışından gelen arkadasim direkt koyune gidiyor yozgat hddhshshhss
ulan iki gelde 2 3 gun takilalim gezelim tozalim pühhh

Ya ailesi koyde yasayanlarin koyune gidip ailesini gormesinden daha ne dogal ne olabilir ?

Köy hayatı güzel (Fındık toplamak hariç)

Köyde doğmadım. Köy yaşantısını gördüğüm kadar biliyorum yaşamak farklı. Köyden arsa aldım Antalya kundu’dan. Zeytinlik.. İlerde değerlendireceğim belki yerleşeceğim bir yatırım.

kucukken en nefret ettigimiz seydi. yalvarirdik anneme babama n'olur koyde durmayalim diye. bocek, sinek, yilan, akrep hersey vardi. bizimkilerin sesi her gordugu bocek sinekte yukselince tum mahalle anlardi aha Alamancilar geldi diye :p diger kuzenler mesela koye gelmiyodu. anneme bi kac defa "ama onlar da gelmiyo" diye soze baslayacakken tokadi yemistim. bazen 10 gun kalirdik cildirirdim. buyuyunce tabi bu 3 gun oldu, 1 gun oldu, sonra sadece gunu birlik ugramak oldu. ya bizimkiler de birakmazdi ki gezelim. anca beraber kanca beraber. kendileri gitsin buyuklerini gorsun derdim. o zamanlar kizardim ama simdi daha iyi anlayabiliyorum bizimkileri. iyiki gitmisiz, kalmisiz, zaman gecirmisiz. cok sevdigim aile buyuklerim artik hayatta olmayinca degerini daha iyi anliyosun. ya birde koyden gidince babaannem arkamizdan aglardi. arabadayken arkaya bakardim ve o oyle durur aglardi. bi o zamanlar kalasim vardi, kiyamiyodum. varligimizdan hepsi okadar zevk aliyordu ki. neyse, hala adetimiz degismedi ama. annemin dedigi gibi: persembe pazara, cuma mezara :p haftanin bu iki gunu ne yapacagimiz herzaman belli

Bizim kuşaktan sonra köyüne gitme işi bitecek gibi,
Memleketimize geldik ama
artık eski tadı yok
köylerde eski ruh kalmamış

Klausun yurt disindan gelen Yozgatli arkadasi zaten klausun gul yuzune hasret olmali, köyde yasayan ailesi ne ki ? Çöp.... klaus ile tatil koyunde gezmek varken....

Yahu sizdeki kibir ingiliz kraliyetinde yok yemin ediyorum, Yozgatli olmasi, köye gidiyor olmasi asagilanacak bir davranis degil, tam tersidir. Adamlar zaten yil icinde bircok yeri geziyordur, ihtiyac duymuyor olusu da mi batti size ?

ben bu adeti birakamam herhalde. memlekete dondugum zaman mutlaka ugramam gereken yerler var ve olacaktir da.

thalassa: hava almak istiyorum. cok darlandim ya. her zaman hep ayni yerlerdeyiz ve hic gezmiyoruz baska yerleri

thalassa'nin babasi: o zaman koye gidelim temiz hava al

Geri