Yaz aylarını sevmemek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
meksika ve adana gibi yerlerden normal adam çıkmaması bile yaz mevsimini sevmemek için bir neden olabilir.
yaz sevenin kendisine saygısı yoktur.

Yazın sonu gelseydi biz de özlerdik ancak gelmiyor. Aniden de soğuklar bastırırsa hiç şaşırmam. Bahar aylarını hiç yaşayamıyoruz.

Öğlen saatlerinde yaz aylarını aratmayacak sıcaklar başladığına göre mayıs ayından sonrasını düşünemiyorum.

Beyin eriten sıcakları ben de sevmiyorum. Ama tercihim daima yazdan yana olacak galiba.

Gensken evet sevmezdim

Ama

Yaslaninca usumeye basladim. Yazlari sevmeye basladim.

Her kış özleriz Yaz mevsimini. 20 sene Antalya'da yaşadıktan sonra Karadeniz'in yağmuru, çamuru çekilmiyor.

gecen yazin sicakligini hatirladim. o kadar sicakti ki, icime cektigim hava burnumun icini yakiyordu. hosuma gitmisti. canli sauna. sirtim da bi guzel isinmisti oh mis (kocakari laflari evet, ama solmak uzereydim yasadigim ulkenin sogugunda).

bir de bir kac ay once tr'nin guneydogusundaydim. normal, yani benim ''sicak'' buldugum hava vardi. millet kislik ceketleriyle disari cikmisti. t-shirtle gezerken aklimdan ''bunlar hollanda sogugunda kesin can verirdi'' diye aklimdan gecmisti

bahar sıcağını seviyorum en fazla. yaz aylarında “ay bana fenalık” diye dolaşasım geliyor

Kıştan iyi en azından sıcak olsa deniz, duş var. Kışın üşümeye çok alternatif yok.

Denize girme sezonunu dün itibari ile açmış olup yine yaz aylarına çok hızlı bir giriş yaptım ancak biliyorum ki mayıs sonrası kabusa dönecektir.:(

ben bir tek mart ayını sevmiyorum. geri kalan her ay ve mevsime okeyim
arada derede kalmış saçma sapan bir ay. bir an önce ülkemizden defolup gider umarım bu mart ayı.
cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kim mart ayını kapatacağı taahhüdünde bulunursa oyum onadır.
tam bir şerefsiz, vatan haini, fetöcü mart ayı!!!

ben bir tek mart ayını sevmiyorum. geri kalan her ay ve mevsime okeyim
arada derede kalmış saçma sapan bir ay. bir an önce ülkemizden defolup gider umarım bu mart ayı.
cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kim mart ayını kapatacağı taahhüdünde bulunursa oyum onadır.
tam bir şerefsiz, vatan haini, fetöcü mart ayı!!!
Ben de mart, nisan aylarını çok severim.:)

nisan' ı ben de severim hatta neredeyse mayıs kadar severim ama mart ayı için üzgünüm. hiçbir beklentimi karşılamıyor.
senden ricam şu Mart'a yüz verme bundan sonra.
Mart ayı kazma kürek yaktırır derler ancak bazı illerde geçerli değil. Mart ve nisan sonrası yaşanan nem oranı, sıcaklar nedeni ile yaz ayları da kabusa dönüyor.

Burası çok sıcak denize yatak atsan ancak yaşanır öyle bunaltıcı

Geri