Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben böyle....22 derecede bile üşüyüp, öte yandan yaz aylarını sevmeyen bi ruh hastası olduğumu dostlarım bilirler.............
Ben de mart, nisan aylarını çok severim.ben bir tek mart ayını sevmiyorum. geri kalan her ay ve mevsime okeyim
arada derede kalmış saçma sapan bir ay. bir an önce ülkemizden defolup gider umarım bu mart ayı.
cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kim mart ayını kapatacağı taahhüdünde bulunursa oyum onadır.
tam bir şerefsiz, vatan haini, fetöcü mart ayı!!!
Ben de mart, nisan aylarını çok severim.![]()
Mart ayı kazma kürek yaktırır derler ancak bazı illerde geçerli değil. Mart ve nisan sonrası yaşanan nem oranı, sıcaklar nedeni ile yaz ayları da kabusa dönüyor.nisan' ı ben de severim hatta neredeyse mayıs kadar severim ama mart ayı için üzgünüm. hiçbir beklentimi karşılamıyor.
senden ricam şu Mart'a yüz verme bundan sonra.
O zaman İstanbul’ da iptal edilsin :/Mart ayı kazma kürek yaktırır derler ancak bazı illerde geçerli değil. Mart ve nisan sonrası yaşanan nem oranı, sıcaklar nedeni ile yaz ayları da kabusa dönüyor.