Emare
Platin Üye
Söveceksin sandım bi an önce ki mesajıma. Neyse bunları duyduğuma sevindim.....Yay burcu erkeği gördüğünüz zaman koşarak uzaklasmaniz gerek. Bunu anlamışsınızdır umarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Söveceksin sandım bi an önce ki mesajıma. Neyse bunları duyduğuma sevindim.....Yay burcu erkeği gördüğünüz zaman koşarak uzaklasmaniz gerek. Bunu anlamışsınızdır umarım.
Benim sülale yay ve ikizler kaynıyor, film şeridi gibi geçti gözümün önünden profilleri şimdi .p
Ben cok daginiklik sevmiyorum ama sadece ders çalışırken kitap dagınıklıgı hosuma gidiyor amaaa
olur, hizlica bir bakabilirimBen cok daginiklik sevmiyorum ama sadece ders çalışırken kitap dagınıklıgı hosuma gidiyor amaaa
Thalassa arkadasim bana doğum tarihimden evimi ay güneş venüs mars burcumu söyledi. Onlardan yorum yapr mısın özelden atsam zahmet olmazsaaa
ay burcun, yukselenin, genel haritanda baskin olan burc farklidir ve yay burcu ozelliklerini hafifletiyor veya kapatiyordur :dÇicek gibi kadinim , hayir kabul etmiyorum bunu thalsaaa ,s
Dm kapalı açar mısın?olur, hizlica bir bakabilirim
(profesyonel degilim bu konuda. haberin olsun)
ay burcun, yukselenin, genel haritanda baskin olan burc farklidir ve yay burcu ozelliklerini hafifletiyor veya kapatiyordur :d
oeee kusura bakma. actim ^^Dm kapalı açar mısın?
evet düzenli bi dağınıklık anlıyorum.... öbösjzjjs nabalım angie hnm sevdik....Düzenli bir dağınıklığımız var @Melis hnm sllks
Seven dağınıklığımızla sevecek…