Yay Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Ha birde farzedelim ki 13.00 randevulari var. 12.57'de evden cikarlar. 13.00 randevunuz varsa kendilerine 12.00 diyi verin, cunku yolda da baslarina gelmeyen sey kalmiyo :d

Hayır kuşkucu değildim ben .
Ne olduysa forumsaldan sonra oldu .O

Fazla neşeliyiz diye taş kalpli sanılıyoruz...

Filozof dogup seyyah ölürler.

Mikimmiliz , hala bir yay tanımadıysanız ( tam anlamıyla ) yaşadıgınızı zannediyorsunuz .

Normalde pek sevmezdim, sonra yükselen burcumun yay olduğunu öğrendim... Artık seviyorum...

bana mükemmel dedi, hiç beklemezdim.
umarım altına sen hariç yazmaz slslsji

bu burç kadar sevdiğim burçları sıralıyorum: aslan, ikizler, oğlak, balık. (karışık sıra)

allah herkese yay burcu dostu nasip etsin

benim burcum yay, bir şeyim oğlak olduğundan sanırım o burçtan da emareler taşıyorum. asla üşenmem, girişken, çalışkan, becerikli ve çok dakiğim, hiç bir şeye ya da yere geç kalmam.
ama larisu öyle mi? hayır! sabah pikniğe gideceğimiz için uyanma pazarlığı ettik, şöyle diyor; sakın 8:30'dan önce arama! o saat benim için öğlen ya gjsjkhk :emoji_two_hearts:

yay burcu kadınları iyidir aslında ama hepsi iyi değilmiş... yükselen farkı diyelim ona. ama erkekleri var ya erkekleri...
tavsiyem dünyada bir yay erkeğiyle baş başa kalsanız dahi muhatap olmamanız. arkadaşlıkları çok iyidir ama allahınaşkına duygusal bağ nasıl kurarsınız yaylarla.
yapmayın gözünüzü seviiim.
yorumum meclisten dışarı diyeyim de şimdi yay may çıkar biri banlanmayalım. :/ bizim forumumuzda herkes mükemmeldir.

Benim sülale yay ve ikizler kaynıyor, film şeridi gibi geçti gözümün önünden profilleri şimdi .p

Minik yegenim ve en yakin arkadasim yay. Yay kadinlari bence mukemmel. Hep neseli, pozitif, gezmeyi seven insanlar gibi geliyor. Yay kadinlarini sevelim.<3

Geri