Yay burcu kadını

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Eski kız arkadaşım.
Terk etmeseler aslında güzel insanlar yay kadınları.

Burclar insanları tanımak anlamında yeterli değildir ancak genel anlamda fikir verebilir diye düşünüyorum. Tanıdığım cogu yay insanı nezaket sahibi, nazlı ve kırılgan oluyorlar babalarının prensi ve prensesi gibi. Sosyallik anlamında dışa dönükken, ketum tavırlarında içe dönükler. Cogu eğlenceli oluyor ve meraklı. tsk.

Dayısı oldugum prenses uslanmaz bir yay burcu ve tam bir dayısının prensesi gibi ilgi arsızı eheh

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceğim kadar güven duyduğum dostum Yay burcudur.
Ortak noktada buluşmanın kolay olduğu, mistik sohbetlerin dibine vurabileceğiniz, ruhunun köşelerinde; edebiyat felsefe din gibi envai çeşit konu başlığını özenle muhafaza eden ve konuyla alakalı fikir teatisinde bulunabileceğiniz, spontane gelişmelere adapte olmakta en az sorun yaşayan burçtur kendileri.

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceğim kadar güven duyduğum dostum Yay burcudur.
Ortak noktada buluşmanın kolay olduğu, mistik sohbetlerin dibine vurabileceğiniz, ruhunun köşelerinde; edebiyat felsefe din gibi envai çeşit konu başlığını özenle muhafaza eden ve konuyla alakalı fikir teatisinde bulunabileceğiniz, spontane gelişmelere adapte olmakta en az sorun yaşayan burçtur kendileri.

tıpkı beni anlatmışsınız yelda.... :D

Lariii sen inatci misin? Bizim valide sultan tam bir inatci insan da .p Bazi konularda ikna etmek imkansiz :d

tıpkı beni anlatmışsınız yelda.... :D

Aa yay burcusun Sevgili Larien.. O kadar aktarabiliyorsun ki burcunun enerjisini şayet ögrenmemiş olsaydım yay yahut başak burcu olduğuna dair tahmin yürütürdüm.
Bir de yıllar evvel yay burcuyla alakalı bir yazı okumuştum aklımda bir kesiti silinmemek üzere kaldı ve tanıdığım tüm yaylar bu örnekle birebir ilintili;
Gece vakti tren istasyonunda ayağında spor ayakkabıları ve sırtında çantasıyla bir kadın görüyorsanız bilin ki burcu yaydır. :)

Aa yay burcusun Sevgili Larien.. O kadar aktarabiliyorsun ki burcunun enerjisini şayet ögrenmemiş olsaydım yay yahut başak burcu olduğuna dair tahmin yürütürdüm.
Bir de yıllar evvel yay burcuyla alakalı bir yazı okumuştum aklımda bir kesiti silinmemek üzere kaldı ve tanıdığım tüm yaylar bu örnekle birebir ilintili;
Gece vakti tren istasyonunda ayağında spor ayakkabıları ve sırtında çantasıyla bir kadın görüyorsanız bilin ki burcu yaydır. :)

yükselenim de başak zaten o.O

Geri