Yay burcu kadını

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Gerçek şudur ki, O kalbi güven dolu bir çocuktur. Görünüşü o kadar saftır ki, kurtlara, tatlılıkta adam kandırma ustalarına ve şarlatanlara cesaret verir. Ne kadar akıllıca tartıştığını ve nasıl şaşırtıcı şekilde mantıklı olabildiğini funutun. Tüm bunların O'nun kalbiyle hiçbir ilgisi yoktur. Kafası tartışma götürmez. Parlak ve zekidir ve herhangi bir tehlikede nkendini kurtaracak güçtedir. Ama kalbi savunmasızdır. Sık sık düşer ve yaralanır. O'nun bir başka özelliği de biraz sakar olmasıdır. Yay'ın neşeli havası en katı kalpleri bile eritir.

Beni anlatiyor:)

funutun anlamadim:)

Genelde kötülüklerini görmediğim burç Genel olarak aram iyidir.

çok sevecen ve anlaşmakta zorluk çekmediğim burç

Özgürlük anahtar kelimesidir yay burcunun. Öfkesi saman alevidir, kin tutmaz.

Kaşif,gezip tozmayı seven,filozof,dobra, iyimser,enerjik insanlardır.
Aşırı iyimserlikten,Aşırı ben merkezcilikten ve patavatsızlığa varabilecek açık sözlülükten uzak durmaları gerekir.
Ateş grubundan olup değişken niteliktedir.​

:oy:
:benmi:
:gel:

Gerçekten bu benim :D

Notundibi: benmerkezci değilim. Olsam keşke azıcık.

Kararsız ve altıncı hisleri kuvvetlidir. Her burç anlaşamaz ve anlaşılması en zor burçtur.
Özgürlük anahtar kelimeleridir ve bağlanmaktan hoşlanmazlar.

Babam ve erkek arkadaşım :(

Çabuk sıkılır hareketidir öyle ki sinemaya gittiğinizde bile oturmak zor gelir :p
Özgürlüğüne aşırı düşkün ama birini severse ona sinirlarını acan biridir kesinlikle en sevdiği şey gezmek o kesin.

Ha bi de asla sıkılmıyorsunuz. Çok eglencelidir.
Keşfetme duygusu özellikle yeniliklere açık olması onu çekici yapmaya yeterli.

Çok kararsız ve ani fikir değişiklikleri yaşar. Elementi ateş grubu olduğu için fazlasıyla fevri ve ani çıkışları vardır. Sinirlendikleri zaman alev alırlar resmen. Anahtar kelimesi özgürlüktür yayların.

En değişken burç yaydır. Sevdiklerini aşırı sahiplenir kıskanır.

Küçükken bu kız çok rutin diye dalga geçtiklerinden beri değişimi hayatımın merkezine koydum. Abartmış da olabilirim.p

Değişken niteliğe sahip olup şansların en büyüğü Jüpiter tarafından yönetilir.
Jüpiter Balık'ta içe dönükken Yay'da dışa dönüktür.Kısıtlanmaya gelemezler.Rezzan Kiraz'ın dediği gibi 40 derece ateşle yatıyor olsalar dahi gezip tozma hususundaki her türlü davete icabet ederler.Kaşiflik yönleri gelişmiştir. Yarı at yarı insan figürüyle sembolize edilmekle birlikte vücutta karaciğer ve kalçalarla sembolize edilir.Karşıt burcu İkizler'dir.Balık ve Başak burçlarıyla da kare açısı vardır.bu burçlarla ya çok iyi anlaşırlar, ya da hiç anlaşamazlar.
Olumsuz özellik olarak aşırı iyimserliğe eğilimleri vardır.Dobralıkları patavatsızlığa vurabilir.Bencil olmaktan kaçınmalıdırlar.

yay burcunun hayatı delidolu yaşamayı seven cesur,narin bir yapısı vardır.

Bu burcun ozelliklerini okurken, yuzum gulumsedi. Gercekten ayni kardesim gibi. Kardesim olmasaydi, onunla anlasamazdim bile. Cok aciksozlu, patavatsizliga varabilecek sekilde (yukarida da yazildigi gibi), fakat o bir sey diyorsa, kizamiyorsun, cunku masumca diyor diyelim, kotu niyeti yok. Gezmeyi tozmayi seven, konusmayi gulmeyi seven ve her durumu abartan, ama boylece de komik olan biri : ))

Bana hep takıntılısı denk geldi.

Normal arkadaşlıklarda can ciğerdir ama özelde çok zor.

Bana hep takıntılısı denk geldi.

Normal arkadaşlıklarda can ciğerdir ama özelde çok zor.

yükselen şeysi baskın çıkmıştır. yoksa dediğin gibi eşşizdir yay.

(çok da anlarım ya burç işlerinden. dajfşajaşfja)

Geri