Yavuz Sultan Selim 40 bin Aleviyi katletti mi?

Konu sahibi son olarak 1668 gün önce görüldü
Öldürdüğümüz yetmez gibi birde ahlaksızca
iftira atmışız, mum söndü düzenlerler, kesdiği yenmez
gusül abdesti almazlar gibi

Öldürdüğümüz yetmez gibi birde ahlaksızca
iftira atmışız, mum söndü düzenlerler, kesdiği yenmez
gusül abdesti almazlar gibi

Çok değil 1 ay önce bu iftiraları atan kesimle aynı yolda yürüyordun!

Ne bu değişimin perde arkası ? Hesabını başka biri mi kullanıyor yoksa başka bir şeyin mi peşindesin?

QnpalT.jpg

Aleviler de sağlam yobaz dır sunniler gibi
Velayet, İmamet onların hakkıymış!
Yezidin yolundan sapmayan sunniler mi haklı?
Bir birlerine ölesiye düşmandır
Barışmalarının imkanı yok
Kanserin çaresi bulunur
Yobazlığın bulunmaz
Biz teşhisimizi koyalım
Kahrolsun Amerika!

Alevilere ve CHP ye saldırmak için şimdi de Ermeni hesaplarından mı medet ummaya başladın ? :)

Atatürk ,Seyit Rızayı astıktan sonra bu fotoğrafı bizzat çekilmesini istemiştir.
Sabiha Gökçen sebebini sorunca ona şöyle cevap vermiş :"Kızım ,asiler bir köprü yakarak isyan başlattılar,ben de bir sigara yakarak bitiriyorum" .

Emperyalistlerden madalya alıp aynı zamanda bölgede kendisine destek vermeyen Cumhuriyetçi Türkmen Alevilerine yaptıklarından sonra Aleviler terörist Rıza nın değil Atatürk ün ve her zaman Cumhuriyetin yanında olmuşlardır ve olacaklardır!

O twiti atan Ermeni de Bölgede kendi halkının acısını ve intikamını almak için Alevileri kendi yanına çekmeye çalışan azınlık artıklar. Ya Kürtler ya da Alevilerin arkasına sığınıp onların desteğini almaya çalışan çakal sürüleri bunlar.

Çok matrak bir şey yazmış gibi alıp buraya atıyorsun sen de.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alaturka sizce de harika bir insan olmamış mı ya..........
Herkese alaturka değişimi diliyorum,tşk.

40.000 değil, 4.000 de değil, 4 kişi de öldürülmüş olsa çoktur. Diğer yandan İdris-i Bitlisi sayıyı tam tutturamamış olabilir kardeşler. Boşuna tartışmayın, aykûlar sınırlı.

Geri