Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaş ortalaması 20 bile olmayan forum ahalisinin,bu konuda nasıl eyyorlama yapabileceğini anlayabilmiş değilim
Sen genc mi kaldin onu mu demek istiyorsun....Akranlarımdan çok çok farklı çizgide yaş almışım. Her biri hem fizyolojik hemde psikolojik ve de sosyolojik anlamda başka türlü evrilmişler. Ne kadar lojikli cümle kurmuşum o da ayrı.
Genç kalmak değilde nasıl yaş aldıklarından dem vurdum aslında. Yaşanmışlıklar, gen aktarımı ve de farklı farklı çevresel faktörler rol oynamış bunda. Evet bi çıtırlık var inkar edemem ancak güzel yaş aldığımı düşünüyorum saydığım faktörler ya da aynı etkenlerin farklı etkisi.Sen genc mi kaldin onu mu demek istiyorsun....
Ben de yasitlarim icin ayni seyi dusunuyorum caktirma..Genç kalmak değilde nasıl yaş aldıklarından dem vurdum aslında. Yaşanmışlıklar, gen aktarımı ve de farklı farklı çevresel faktörler rol oynamış bunda. Evet bi çıtırlık var inkar edemem ancak güzel yaş aldığımı düşünüyorum saydığım faktörler ya da aynı etkenlerin farklı etkisi.
şşşş aramızda...Ben de yasitlarim icin ayni seyi dusunuyorum caktirma..