Yaşlandıkça fark edilen /değişen şeyler

Konu sahibi son olarak 2996 gün önce görüldü
Insanlarla araya ciddi mesefeler koymak
Daha güvensiz
Duygusuz
Cesaretini kaybetmiş olmak.

22 yaşındayım yaşlandıkça değil de tecrübe kazandıkça diyeyim daha seçici oluyorum. Büyüdükçe duygular ve karalar daha oturuyor ve geleceğine yönelik daha sağlam adımlar atıyorsun.

Ve babam haklıymış dediğim zamanlar oluyor ;)

Hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum.

21 yasindayim ve bi zamanlar su cocuksu hareketlernden vazgec dedikleri 15-16 yasndaki hallerim aklimda simdi kendimi bunu baskasjna soylerken buluyorum.
Genelde ciddiyim sorumlukluklar artiyor ve arada o cocuksu davranislari yapiyorum deli diyorlar. Yani ne bileyim degisen sen degismeyen insanlar.
İnsanlar derler de derler.

~
:T:

Önceliklerin değişiyor ilk önce daha sonra kendini düşünmez oluyorsun sorumlulukların fazlalaşıyor ve aslında her şeye sahip oldukça mutsuzluk denen şeyi öğreniyorsun geçmişi değil aslında geleceği düşünüyorsun içten içe hayal kuruyorsun bir bakmışsın büyümüşsün annen baban yaşlanmış..

Çok şükür daha gencim, değişen bir şey yok :p

yaş ortalaması 20 bile olmayan forum ahalisinin,bu konuda nasıl eyyorlama yapabileceğini anlayabilmiş değilim

Büyüklerinin Söylediklerini Daha iyi Anlıyorsun.

İlk üç madde bende de aynı, yalnız cesaret konusu tam tersi, artış gösterdi

Sakinlik
Eskiye oranla heyecanda esneklik
Bedenen olduğu gibi ruhen de kalıplaşmak.

Ben artık kalabalık ortamları değil de şöyle sevdiğim 3-5 kişinin oldugu sakin yerleri tercih ediyorum :/
Gözüm kapalı dalamiyorum hiç bir iliskiye yeni bir insanı arkadas sevgili fark etmiyor hayatıma sokarken 40 kere dusunuyurum eskiden bu kadar temkinli değildim.

tartışmalarda kazanmanın bir halt olmadığını anlıyorsunuz. öyle yırtınmadan, sakin kalıp da rakibinizi alt edebildiğinizi farketmek de cabası.:)

hayatın çok fazla tekrar ettiğini farkediyorsunuz.
(ne farkedermişim be.d)

Deri Tayt'in ne kadar gereksiz bir şey olduğunu fark etmek :D

Geri