Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askere gitmeme altı yıl var diyordum askere gittim geldim on iki yıl gecmis.. otuz icine girdikten sonra her yaş dönümüme namak aylar kala yaşlılık kompleksi sarıyo psikolojik.. eskilerin deyimiyle her yaşın ayrı bir güzeliği var..
Aynalarla aram iyi değilse, ellerim kırış kırışsa, konuştuğumda kimse hesaba almıyorsa, günden güne mum gibi erimektir yaşlanmak.
30 sendromunu yaşamadan 60 hissettim durdurun zamanı inicem ben.:T:
İki oğlum,babaları öldüğünde ilkokuldaydılar.Şimdi iki üniversiteli oldular,çok şükür.
Böyle yaşlanmak da güzel,nimet ve şükürle.Yaşlanmak kırışıklık ya da aynalarla ilgili değildir.
Gerçek yaşamda ne ürettiğin,nasıl yaşadığınla ilgili olarak hayata sunabildiklerindir.
geçen yaz arkadaşlarla festivale gittiğimizde bizim ozan'a ''ozan abi'' diye seslenen kuzenleri ve kardeşini görünce fazlaca büyüdüğümün farkına vardım.ozan bile abi olmuş artık.