Yaşlandığının farkına varmak

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3229 gün önce görüldü
26-27 yaşındaki futbolculardan tecrübeli futbolcu diye bahsetmeleri

[YOUTUBE]Nteb-qY4L9I[/YOUTUBE]

Teyze/amca dedilerse iş bitmiştir.
Geçmiş olsun.

moruk kelimesi normalde lakap veya hitap iken kizmaya basliyorsan sıkıntı vardir. abdestin 15-20 dakikalara cikiyorsa sıkıntı vaaar. saclar beyazladiysa azrailden mesaj vaaaaaar.

eskisi kadar vucudunda direnç olmadığını hissettiğinde bilki yaş geçmiş ufaktan.

İlerde kızım olursa, evlendiğini görmek yaşlandığımı hissettirir diyebilirim

Askere gitmeme altı yıl var diyordum askere gittim geldim on iki yıl gecmis.. otuz icine girdikten sonra her yaş dönümüme namak aylar kala yaşlılık kompleksi sarıyo psikolojik.. eskilerin deyimiyle her yaşın ayrı bir güzeliği var..

Bir varmış bir yokmuş misali işte..

Yalnızlık

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynalarla aram iyi değilse, ellerim kırış kırışsa, konuştuğumda kimse hesaba almıyorsa, günden güne mum gibi erimektir yaşlanmak.
30 sendromunu yaşamadan 60 hissettim durdurun zamanı inicem ben.:T:

İki oğlum,babaları öldüğünde ilkokuldaydılar.Şimdi iki üniversiteli oldular,çok şükür.
Böyle yaşlanmak da güzel,nimet ve şükürle.Yaşlanmak kırışıklık ya da aynalarla ilgili değildir.
Gerçek yaşamda ne ürettiğin,nasıl yaşadığınla ilgili olarak hayata sunabildiklerindir.

Muhtemelen taşların yerine oturduğunu fakat artık bağzı şeyleri yapmak için geç olduğunu anladığımda, yaşlandığımı kabul edeceğim.

Dikkatsiz davranışlarımı farkettiğim an. Değiştirmiş olduğum şifreleri unuttuğum an.
Yaşlanıyorum diyorum hala gencim
Çok gencim. :hh:

yeni doğmuş bir bebek gördüğüm zaman

MAviye laf yetıstırırken

hep içlique ile olduğum için yaşlandığımı hissedemiyorum ki. dede ve torun gibiyiz, heidi ve almöyi gibiyiz :tatlı:

geçen yaz arkadaşlarla festivale gittiğimizde bizim ozan'a ''ozan abi'' diye seslenen kuzenleri ve kardeşini görünce fazlaca büyüdüğümün farkına vardım.ozan bile abi olmuş artık.

Geri