genç ;)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okuldakiler şok geçirdi yaşımı söylediğimde.Tiktokta akım var şu sıralar, yaşını göstermemek bir marka olsaydı ben bu işin vakkosuyum :d
işin komiği hepsi de yaşından büyük gösteriyor ya da yaşını gösteriyor.
Genetikten ötürü en fazla birkaç sene yırtarsınız herkes yaşını öyle böyle gösterir.
Seninkine ben de şaşırmıştım ama doğru.... bir de derya diye arkadaşım var kıza inanmayıp kimliğini göster demiştim ahahahahOkuldakiler şok geçirdi yaşımı söylediğimde.
Tiktokta akım var şu sıralar, yaşını göstermemek bir marka olsaydı ben bu işin vakkosuyum :d
işin komiği hepsi de yaşından büyük gösteriyor ya da yaşını gösteriyor.
Genetikten ötürü en fazla birkaç sene yırtarsınız herkes yaşını öyle böyle gösterir.
Minyondun ondandır... Hem az buz gösteriyordun abartma....Tiktokta değilim ama vakkosu benim.
Yaşımı küçük gösterme aralığım biraz azaldı, saçıma aklar düşünce abi çekiyorlar artık da hiç alışık değilim böyle şeylere![]()
Dobralık diyince de sen be fjjfjfnMinyondun ondandır... Hem az buz gösteriyordun abartma....
kjdsdksdhfj sadece erkeklere...Dobralık diyince de sen be fjjfjfn
Minyondun ondandır... Hem az buz gösteriyordun abartma....