Yaşınızdan büyük mü gösteriyorsunuz küçük mü?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
önceden büyük gösterirdim. şimdi küçük.

97 liyim minyon tipli olduğum için haliyle yaşımdan bir tık küçük gösterebiliyorum

Klasik cevabımı vereyim; yaşlıyım ama daşş gibiyim

Çok yakışıklı adamların bu yakışıklılıklarının ekmeğini yediği bir dönem vardır, o dönem hem yaş alıp hem kilo alırlar, yine de mihrap yerindedir, o hâldeyim, mücadele kurban mücadele...

Babam da böyle, hâlen yakışıklı ama 61'li, bir şey diyorsun, "tabii, kimseye bakmazdım..." diyor, annem de çok güzel bir kadındır, yani çook güzeldir, "Ay bir bana baktı maalesef" der.

Hihi, bumlar çok değişik he.

Tiktokta akım var şu sıralar, yaşını göstermemek bir marka olsaydı ben bu işin vakkosuyum :d
işin komiği hepsi de yaşından büyük gösteriyor ya da yaşını gösteriyor.
Genetikten ötürü en fazla birkaç sene yırtarsınız herkes yaşını öyle böyle gösterir.

Tiktokta akım var şu sıralar, yaşını göstermemek bir marka olsaydı ben bu işin vakkosuyum :d
Genetikten ötürü en fazla birkaç sene yırtarsınız herkes yaşını öyle böyle gösterir.
Okuldakiler şok geçirdi yaşımı söylediğimde.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze

Tiktokta değilim ama vakkosu benim.

Yaşımı küçük gösterme aralığım biraz azaldı, saçıma aklar düşünce abi çekiyorlar artık da hiç alışık değilim böyle şeylere :)

Minyondun ondandır... Hem az buz gösteriyordun abartma....

Gösterdiğimle olduğum yaş farkı yakınken görmüşsün en son beni
Uzun süre çıtır kaldım .d
Tanışıklığımızın ne kadar eski olduğu aklıma geldi.

Geri