Yaşasaydı Ona Verir Miydi?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba. geçen gün bu konuyu tartışıyorduk. sizce tayyip erdoğan kötünün iyisi mi iyinin kötüsü mü?

kötünün iyisine oy vermek veya kime vereceğiz başka? diye oy vermek mantık dışı bir olaydır bana göre.

evlenecek kimse bulamadığınız zaman da bir hemcinsinizle mi evleneceğiz yani?

tayyip erdoğan'ın seçilmesinin sebeplerinden ve bana göre en çok etkileyen şey insanların topluluğa uymasıdır.

bugün aynısı oldu mesela. annem pek siyasetle ilgilenmeyen bir insan. oy kullanmaya gittik ve ben ekmeleddin beye oyumu attığım için oda ekmeleddin beye attı oyunu.

yau bu dede ve anneannelerin genelde yaşlı olmasına çözüm bulmalıyız bence öncelikle ehehe :)))
Benim ailemin yarısı bu yüzden birbirine düşman oldu, kardeş kardeş ile konuşmuyor. Yaşlılığa çözüm getiremezsin ama onlara güzellik ile bazı şeyleri anlatabilirsin tabii anlamak istedikleri ölçüde.

daha önceki makalelerimi, blog yazılarımı veya röportajlarımı okuduysanız eğer her seferinde 'kemal sunal' ve 'barış manço' yaşasaydı akp'ye oy verirdi dediğimi görmüşsünüzdür. ancak akp kayseri milletvekili pelin gündeş bakır hanım-kendisi vaftiz halam olur- hz muhammed bile oy verirdi demiş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sen bu söylediklerini bizzat kendin duydun mu ?

tayyip erdoğan'ın seçilmesinin sebeplerinden ve bana göre en çok etkileyen şey insanların topluluğa uymasıdır.

bugün aynısı oldu mesela. annem pek siyasetle ilgilenmeyen bir insan. oy kullanmaya gittik ve ben ekmeleddin beye oyumu attığım için oda ekmeleddin beye attı oyunu.

belki de tayyip bey'in seçmenleri ekmelletin bey'inkinden daha bilinçlidir? nasıl bu yargıya varabildiniz kendi üzerinizden?

Kötünün iyisine oy vermek gayet güzel arkadaslar beni dinleyin siz.
Oy kullanmak vatandaslık görevi sonucta
Ha bu arada evlenecek kız bulamazsınız demiş arkadaş.
3 aday bırakcan önce önüme 3üde birbirinden cirkin.
Yine kötünün iyisi deyip birini secerim örneği eksik vermişte.

la ilahe illallah, tayyibün resullallah.

bence allah bir bedene bürünüp seçime katılsa tayyibe oy verirdi. fdklhtfg

Nihilizm tarikatından Ekmel'e oldukça oy cıkmıstır yahu.
Hiç sonucta Kocaman Bir Hiç

belki de tayyip bey'in seçmenleri ekmelletin bey'inkinden daha bilinçlidir? nasıl bu yargıya varabildiniz kendi üzerinizden?

hitap edilen kesim ve içinde bulunulan durumla alakadar bir olay.

ekmeleddin bey'in hitap ettiği kesim farklı, tayyip erdoğan'ın hitap ettiği kesim farklı. demekki tayyip erdoğan'ın hitap ettiği kesim daha fazlaydı. geçen seçimde de bunu görmüştük, tekrar aynısı oldu. ülkenin doğusu selahattin demirtaş'ı tercih etti, batı kesimleri (özellikle ege bölgesi) ekmeleddin beyi ve geriye kalan kısımlar da tayyip erdoğan'a attı oyunu.

yani en basit anlatımla şöyle açıklayabilirim, her 3 kişiden 2'si tayyip erdoğan tarafında ise kalan tek kişiyi ikna edebilirler. her 3 kişiden 1 tanesi ekmeleddin bey'e veya selahattin demirtaş'ın tarafında ise, diğer 2 kişiyi ikna etmeleri zordur. topluluğa uymak derken bundan bahsettim. sonuçta ülkemizde özgür iradesiyle oy kullanmayan bir kesim var.

yalnız link vermem yasak olduğu için kilit kelimeleri verip google'da aratmanızı istiyorum.

şunları yan yana yazın;

troll milletvekili pelin haşa muhammed ateist akp oy

ilk çıkan linke tıklayın.

Yahu arkadaşım yapma lütfen ya.
Hem kendim dinledim diyorsun.
Sana da dinleteyim mi diyorsun.
Hayır dinlediğin şeyi ben de dinledim de o yazdıklarınla alakalı tek kelıme bile etmemiş.

'' Eğer peygamber efendimiz gelip bu sahneyi görseydi hepimizle gurur duyardı diye düşünüyorum'' demiş.
Kadın kendi içinden gelen bir düşünceyi belirtmiş.
Lafı nerenizle anlıyorsunuz siz.

Yahu din nedir bilmeyen insanlar dine laf atmak isteyen insanlar nasıl da cımbızla laf çekip ağızlarından da böyle insanları küçüp düşürüp safsata atabiliyorlar.

Al ben vereyim link de bir daha dinle.
http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D33F

ekmeleddin bey'in hitap ettiği kesim farklı, tayyip erdoğan'ın hitap ettiği kesim farklı. demekki tayyip erdoğan'ın hitap ettiği kesim daha fazlaydı. geçen seçimde de bunu görmüştük, tekrar aynısı oldu. ülkenin doğusu selahattin demirtaş'ı tercih etti, batı kesimleri (özellikle ege bölgesi) ekmeleddin beyi ve geriye kalan kısımlar da tayyip erdoğan'a attı oyunu.

yani en basit anlatımla şöyle açıklayabilirim, her 3 kişiden 2'si tayyip erdoğan tarafında ise kalan tek kişiyi ikna edebilirler. her 3 kişiden 1 tanesi ekmeleddin bey'e veya selahattin demirtaş'ın tarafında ise, diğer 2 kişiyi ikna etmeleri zordur. topluluğa uymak derken bundan bahsettim. sonuçta ülkemizde özgür iradesiyle oy kullanmayan bir kesim var.

peki platon'un öngördüğü şekilde demokrasiden kaçıp aristokrasi'ye geçsek her şey daha mı iyi olur?

Pardon sözünüzü balla kesiyorum fakat.
Erdoğan ve Ekmeleddin beyin hitap ettiği kesim tabiki bambaşka
Birisi Milliyetcilik ve Atatürkcülük zihniyetiyle tamamen batıdaki belli kesime hitap eden bir aday.
Diğeri ise Türkiyenin Her yerine seslenen biri. En büyük avantajı^da bu.
Chp ve Mhp liderlerini Hakkaride Şırnakta mitinglerde görseydik belki aynı safta olurlardı.
Türkiye her karışıyla bizimdir deyip oralara ayak basmamak pek bir abest

Yahu arkadaşım yapma lütfen ya.
Hem kendim dinledim diyorsun.
Sana da dinleteyim mi diyorsun.
Hayır dinlediğin şeyi ben de dinledim de o yazdıklarınla alakalı tek kelıme bile etmemiş.

'' Eğer peygamber efendimiz gelip bu sahneyi görseydi hepimizle gurur duyardı diye düşünüyorum'' demiş.
Kadın kendi içinden gelen bir düşünceyi belirtmiş.
Lafı nerenizle anlıyorsunuz siz.

Yahu din nedir bilmeyen insanlar dine laf atmak isteyen insanlar nasıl da cımbızla laf çekip ağızlarından da böyle insanları küçüp düşürüp safsata atabiliyorlar.

Al ben vereyim link de bir daha dinle.
Peygamber Erdoğan'a oy verenlerle gurur duyarmuş - ODATV Video

yazdın di mi verdiklerimi google'a :D ahaha :D

peki platon'un öngördüğü şekilde demokrasiden kaçıp aristokrasi'ye geçsek her şey daha mı iyi olur?

tayyip erdoğan'ın ülkeye monarşi getirtmeye çalışmadığını göremeyecek kadar kimse kör değildir. öyle olmasa neden hedef 2071 desin ki? zaten herkes onu padişah olarak, oğlunu da şehzade olarak görmüyor mu? evet.

Ulan İslam alemi demişsin İslam ümmeti demişsin.
İslamiyete bu kadar sadıksın ya kutluyorum seni :p
Ee başörtünü evdemi unuttun vekil hanım ?

Pardon sözünüzü balla kesiyorum fakat.
Erdoğan ve Ekmeleddin beyin hitap ettiği kesim tabiki bambaşka
Birisi Milliyetcilik ve Atatürkcülük zihniyetiyle tamamen batıdaki belli kesime hitap eden bir aday.
Diğeri ise Türkiyenin Her yerine seslenen biri. En büyük avantajı^da bu.
Chp ve Mhp liderlerini Hakkaride Şırnakta mitinglerde görseydik belki aynı safta olurlardı.
Türkiye her karışıyla bizimdir deyip oralara ayak basmamak pek bir abest

G.t korkusundan olsa gerek bu da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri