Yaşasaydı Ona Verir Miydi?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önceki makalelerimi, blog yazılarımı veya röportajlarımı okuduysanız eğer her seferinde 'kemal sunal' ve 'barış manço' yaşasaydı akp'ye oy verirdi dediğimi görmüşsünüzdür. ancak akp kayseri milletvekili pelin gündeş bakır hanım-kendisi vaftiz halam olur- hz muhammed bile oy verirdi demiş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sayın vekilim abartmayın.
Sadece Karşınızda adam akıllı rakip olmadığından bu iyi haliniz.
Yoksa elim titremedi değil hırsıza oy kullanırken.
Ama ne yapalım kötünün iyisi işte.

ben şunu merak ediyorum, ya bu seçimde hem tayyip hem ekmelettin %50'yi geçseydi ne olacaktı?

RTE'i peygamber gibi gördüklerinin ispatıdır Hz. Muhammed'in bile ona oy vereceğini açıklamak.

ben şunu merak ediyorum, ya bu seçimde hem tayyip hem ekmelettin %50'yi geçseydi ne olacaktı?

BusG-BMIEAADg4T.jpg:large

RTE'i peygamber gibi gördüklerinin ispatıdır Hz. Muhammed'in bile ona oy vereceğini açıklamak.

Söylemiyle densizlik ettiğini çıkarabiliriz de peygamber olduğunu nasıl çıkarabliriz onu anlayamadım :dusun: Hangi kelimesinden.

nasıl bu kadar emin olabilir? nerede hata yapıyoruz sizce?
Mhp ve chp'liler tamamen parti odaklı ama Akp Tayyip odaklıdır.
Geçmişte yaşanmış olayların sonucu Türkiyeyi bu hala getirmiştir.
O kadar çok bölüyoruz ki kendi içimizde kendi milletimizi artık sadece üç maymunu oynar olduk. Dindar bir toplum olduğumuz doğrudur fakat çalana, çırpana ve haram yiyene oyumuzu neden verdiğimiz muamma.

Oy kullanmaya gittiğimde başımdan geçen ufak bir olayı anlatmak isterim sana; Çok yaşlı bir teyze vardı, okuma yazması yoktu (bunu görevliye kağıtta yazılan isimleri sorduğunda anladım), resimleri seçemiyordu belli ki, görevliye sorular soruyordu ki görevli onu dinlemedi bile adamın dediği tek şey 'baş ortaya geç teyze' oldu. Ve döndü benim yüzüme baktı. Hiç bir şey olmamış gibi davrandım ve oradan uzaklaştım ki sonra içimde bir pişmanlık belirdi keşke o teyzeye ben yardımcı olsaydım. :)
Ama dedim ya toplam olarak üç maymunu oynamaya alıştık artık.
Ki kim bilir o durumda kaç insanımız var bizim. Yaşlı, cahil kesim diye kimseyi kınamıyorum ama insanız sonuçta ve duyduğumuza inanma oranımız gördüğümüze inanma oranımızdan daha fazla.
Öyle bir hal aldık ki sadece millet olarak susuyoruz.

Söylemiyle densizlik ettiğini çıkarabiliriz de peygamber olduğunu nasıl çıkarabliriz onu anlayamadım :dusun: Hangi kelimesinden.
Peygamber insanların en üstüdür, Allah'a en yakın olandır. Son peygamberi nasıl böyle sınıflandırabilir bir insan anlamıyorum.
Sen anlıyor musun?

pardon beyefendi size yazmak istememiştim.

Mhp ve chp'liler tamamen parti odaklı ama Akp Tayyip odaklıdır.
Geçmişte yaşanmış olayların sonucu Türkiyeyi bu hala getirmiştir.
O kadar çok bölüyoruz ki kendi içimizde kendi milletimizi artık sadece üç maymunu oynar olduk. Dindar bir toplum olduğumuz doğrudur fakat çalana, çırpana ve haram yiyene oyumuzu neden verdiğimiz muamma.

Oy kullanmaya gittiğimde başımdan geçen ufak bir olayı anlatmak isterim sana; Çok yaşlı bir teyze vardı, okuma yazması yoktu (bunu görevliye kağıtta yazılan isimleri sorduğunda anladım), resimleri seçemiyordu belli ki, görevliye sorular soruyordu ki görevli onu dinlemedi bile adamın dediği tek şey 'baş ortaya geç teyze' oldu. Ve döndü benim yüzüme baktı. Hiç bir şey olmamış gibi davrandım ve oradan uzaklaştım ki sonra içimde bir pişmanlık belirdi keşke o teyzeye ben yardımcı olsaydım. :)
Ama dedim ya toplam olarak üç maymunu oynamaya alıştık artık.
Ki kim bilir o durumda kaç insanımız var bizim. Yaşlı, cahil kesim diye kimseyi kınamıyorum ama insanız sonuçta ve duyduğumuza inanma oranımız gördüğümüze inanma oranımızdan daha fazla.
Öyle bir hal aldık ki sadece millet olarak susuyoruz.

yaşlı ve cahil bir teyzeyse zaten akp'ye verecektir, karışmadığın iyi olmuş :))))

bazı yerlerde oy pusulasında sadece tayyip erdoğan var diyorlardı ne kadar doğrudur bilemem.

kötünün iyisi diyerek kullanmayın oyunuzu güzel kardeşlerim :cici:

bazı yerlerde oy pusulasında sadece tayyip erdoğan var diyorlardı ne kadar doğrudur bilemem.

merhaba. geçen gün bu konuyu tartışıyorduk. sizce tayyip erdoğan kötünün iyisi mi iyinin kötüsü mü?

pardon beyefendi size yazmak istememiştim.

yaşlı ve cahil bir teyzeyse zaten akp'ye verecektir, karışmadığın iyi olmuş :))))

Benim dedem ve anneannemde yaşlıdır ve anneannemin okuma yazması yoktur, kendi ailemi ve düşüncelerini düşündüğümde karışmak istedim. :)

Peygamber insanların en üstüdür, Allah'a en yakın olandır. Son peygamberi nasıl böyle sınıflandırabilir bir insan anlamıyorum.
Sen anlıyor musun?

Tabi ki sınıflandırılamaz da burada da RTE'yi peygambermiş gibi gösterdiği algısına da varamadım ben.

Bu tür safsataları çok duyduk her seçim bir hengame.
Her kaybedilen savaştan sonra hep aynı şeyler.

Benim dedem ve anneannemde yaşlıdır ve anneannemin okuma yazması yoktur, kendi ailemi ve düşüncelerini düşündüğümde karışmak istedim. :)

yau bu dede ve anneannelerin genelde yaşlı olmasına çözüm bulmalıyız bence öncelikle ehehe :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri