Yarin aklında başka yar mı var :/

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
bundan önce bi konuya yazmıştım yineleyelim.
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye merhaba dedim de
kıymetimi bil de şimdiden herşey sana benziyor de.
sdasdfklj

bundan önce bi konuya yazmıştım yineleyelim.
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye merhaba dedim de
kıymetimi bil de şimdiden herşey sana benziyor de.
sdasdfklj

Hayal ettim çok komik la bu :o benim aklıma gelen esprilerden daha komik :o

Onun aklında başka biri olsada olmasada farketmiyor ve seni sevsede sevmesede yine farketmiyor.Ne desek ve ne yorum yapsak yinede boş. Çünkü sen seviyorsun .

Onun aklında başka biri olsada olmasada farketmiyor ve seni sevsede sevmesede yine farketmiyor.Ne desek ve ne yorum yapsak yinede boş. Çünkü sen seviyorsun .
Ben sevmişim sevmemişim onun için de farketmiyor (mu acaba?). :/

madem karşındakinin aklında başka bir yar'olduğundan tedirginsin
sende hayali bir yar' yarat kendine burdan yola çıkarak örnekleme felan yap
bak bakalım nasıl geliyor^^

Farketmiyor tabiki. Seninde dediğin gibi hayat kadınlara acımasız davranıyor .
Hayat mı? erkekler mi?

madem karşındakinin aklında başka bir yar'olduğundan tedirginsin
sende hayali bir yar' yarat kendine burdan yola çıkarak örnekleme felan yap
bak bakalım nasıl geliyor^^
Kısasa kısas mı diyorsun. Hayali olması bile yakışmaz bize. :PpPpPp

yaniiii öyle diyorumm
biraz zarf güzel bir tanınmışlıktır.
hayırlı işler.

Bir kac yorumlara baktim da .. Oyunlara gerek yok bence
Cocuk hoslaniyorum dememis mi sonucta..
Sevmekte zamanla gelir düsüncesindeyim bir arada vakit gecirdikce alisir da sever de
Tabi gayret göstermeli..bekleyerek olacak is degil.

bir adını koyduk:) sen adına ne yapacaksın çocuğu sıkıp kaçırma..

Bir kac yorumlara baktim da .. Oyunlara gerek yok bence
Cocuk hoslaniyorum dememis mi sonucta..
Sevmekte zamanla gelir düsüncesindeyim bir arada vakit gecirdikce alisir da sever de
Tabi gayret göstermeli..bekleyerek olacak is degil.
Ayyyy çok güzel bir yorum olmuş . Mutlu oldum : ))))

bir adını koyduk:) sen adına ne yapacaksın çocuğu sıkıp kaçırma..
Tamam :D

Aklında bence birisi yok gibi olsa sana öyle demez tam tersi senide yedekte tutardı o aranızdakinin bozulmasından korkuyor gibi algıladım ben..

Aklında bence birisi yok gibi olsa sana öyle demez tam tersi senide yedekte tutardı o aranızdakinin bozulmasından korkuyor gibi algıladım ben..

Bilmem belki de öyledir. Ama ben yine de şüpheleniyorum, çünkü aşırı şüpheli biri ve bence kişi kendinden bilir işi.

Şimdi yanlış anlamassanız çirkeflik yapayım şurada biraz;

Erkek arkadaşınız gayet açık ve dürüst iken size karşı,siz biraz aceleci davranıyorsunuz gibi geldi..
Adını koymak yerine bir ilişkinin en güzel tatlı heyecan/kıskançlıklarının tadını çıkarın ve en önemlisi birbirinizi tanıyın..

Sizi anlıyorum içiniz kelebek yuvası lakin neden birbirinizi bir anda tüketmek istiyorsunuz ki?
Siz de biliyorsunuz 2-3 ay sonra sonlanacaktır ilşki *hızlı ilerlerse*
Bence şu an yapmanız gereken sohbet ayarınızı tıtturmak,sadece aşktan değil başka konular hakkında fikirlerini sorarak çevresi tarafından görüp/görmediği saygınlığı ve güvenirliği bariz bi' şekilde anlamanız.

Hülasa acele etmeyin.. Bu konuyu erkek arkadaşınız açmadan kesinlikle açmayın.. Çünkü bu evlenmek için sevgilisini zorlayan hatun tipi gibi görünebilir.
Bol şans.

Çok güzel anlatmıssın ama başlangıçta dikkat etmesi gerekmezmi bazı şeylere o bana güven vermiyor :/ Ya da ben aşırı şüpheciyim.

İlişkinin en güzel evresi o adını koyamadığınız evre bence. Tatlı kıskançlıklar, sevimli hareketler. İş ciddiye binince bka sarıyo.

Görüştüğün kişi faceboktan ve fikir aldığın kişiler forumdan..çok tehlikeli bir durum.umarım üzülmezsin.

Geri