Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deniyorum.acele etme akisina birak.
İğrençtibundan önce bi konuya yazmıştım yineleyelim.
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye merhaba dedim de
kıymetimi bil de şimdiden herşey sana benziyor de.
sdasdfklj
bundan önce bi konuya yazmıştım yineleyelim.
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye merhaba dedim de
kıymetimi bil de şimdiden herşey sana benziyor de.
sdasdfklj
Ben sevmişim sevmemişim onun için de farketmiyor (mu acaba?). :/Onun aklında başka biri olsada olmasada farketmiyor ve seni sevsede sevmesede yine farketmiyor.Ne desek ve ne yorum yapsak yinede boş. Çünkü sen seviyorsun .
Ben sevmişim sevmemişim onun için de farketmiyor (mu acaba?). :/
Hayat mı? erkekler mi?
Farketmiyor tabiki. Seninde dediğin gibi hayat kadınlara acımasız davranıyor .
Kısasa kısas mı diyorsun. Hayali olması bile yakışmaz bize.madem karşındakinin aklında başka bir yar'olduğundan tedirginsin
sende hayali bir yar' yarat kendine burdan yola çıkarak örnekleme felan yap
bak bakalım nasıl geliyor^^
Ayyyy çok güzel bir yorum olmuş . Mutlu oldum : ))))Bir kac yorumlara baktim da .. Oyunlara gerek yok bence
Cocuk hoslaniyorum dememis mi sonucta..
Sevmekte zamanla gelir düsüncesindeyim bir arada vakit gecirdikce alisir da sever de
Tabi gayret göstermeli..bekleyerek olacak is degil.
Tamambir adını koyduksen adına ne yapacaksın çocuğu sıkıp kaçırma..
Aklında bence birisi yok gibi olsa sana öyle demez tam tersi senide yedekte tutardı o aranızdakinin bozulmasından korkuyor gibi algıladım ben..
Şimdi yanlış anlamassanız çirkeflik yapayım şurada biraz;
Erkek arkadaşınız gayet açık ve dürüst iken size karşı,siz biraz aceleci davranıyorsunuz gibi geldi..
Adını koymak yerine bir ilişkinin en güzel tatlı heyecan/kıskançlıklarının tadını çıkarın ve en önemlisi birbirinizi tanıyın..
Sizi anlıyorum içiniz kelebek yuvası lakin neden birbirinizi bir anda tüketmek istiyorsunuz ki?
Siz de biliyorsunuz 2-3 ay sonra sonlanacaktır ilşki *hızlı ilerlerse*
Bence şu an yapmanız gereken sohbet ayarınızı tıtturmak,sadece aşktan değil başka konular hakkında fikirlerini sorarak çevresi tarafından görüp/görmediği saygınlığı ve güvenirliği bariz bi' şekilde anlamanız.
Hülasa acele etmeyin.. Bu konuyu erkek arkadaşınız açmadan kesinlikle açmayın.. Çünkü bu evlenmek için sevgilisini zorlayan hatun tipi gibi görünebilir.
Bol şans.