Yardımlardan topuklu ayakkabı, abiye elbise, takma kirpik çıktı!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Insanlar bu yardim isini evdeki cope atamadiklari ama bi kenarda tuttuklari asiri eski seyleri gonderme yerleri olarak goruyor. Uzerinde sigara yanigi olan sallari, toz icindeki 80den kalma ceketleri, delinmek uzere olan coraplari da gondermezsin. Cope atmayayim oraya gitsin kafasiyla gonderilmis sacmaliklar.
juju'nun dediği gibi giymedikleri, dolaplarında yer kaplayan kıyafetleri doldurup doldurup gönderiyorlar.

Yaptıkları şeyin farkında değiller belki ama, o eşyaları ayıklayıp düzenleyen, tırlara taşıyan insanlara büyük eziyet ettikleri belli. Art niyet değilde ağır saflık ve mallık içeriyor

juju'nun dediği gibi giymedikleri, dolaplarında yer kaplayan kıyafetleri doldurup doldurup gönderiyorlar.
ya kendim görmesem abartıyorlar diyeceğim. kısa kollu askılı üst giyimleri atlet olarak kullanılabilir diye koymamızı istediler. ama kullanılmış çorap ve iç çamaşırı yasak. belki kötü niyetle koyulmamıştır ama yani paçavra şeyleri de koyup göndermek ya cahillik ya da başka bi şey bilemiyorum. bir de alpha nın dediği gibi orada bir sürü kişi oturup 100 çuval eşyayı tek tek ayıklıyor bakıyor. o da ayrı bir iş.

aptallık, itlik, şerefsizlik adına ne koyarsan koy genel olarak dayanışma büyük ve bu tarz şeyler önüne geçemez. şu önemli ki depremzedelere ulaşmasını engellemek ve ayıklama yapılırken dikkat etmek.
vaktinde van depremi olduğunda deprezedelere taş sopa bayrak gönderildi bu ülkede, güzelliklerine şahit olduğumuz kadar rezilliklerinede aşinayız

Son düzenleme:
Ya or*sp cocunun biri fantazi tasmasi yollamis ya. Lan sen nasil bir insansin olm. Ulan hababam sinifi ahmetin koy okuluna gonderilen abuk subuk hediyeler sahnesi gunumuzde hala gercek yav. Alip sabaha kadar yolladigi o abuk subuk esya ile bayiltana kadar doveceksin herifi ya!
mqdefault.jpg

Gunlerdir cadirlardayim her türlü urun gecti elimden ama bu tarz absürd tek bir kiyafete rastlamadim .
Bizlerde ayikladik ama kadin / erkek/ çocuk kiyafetleri vs diye.
İnsanlarimizin boyle leş bir zihniyet tasidigini dusunmek dahi istemiyorum .Şu belediye kumbaralarina atilan kiyafetler olabilir mi diye gecmedi degil aklimdan ( belki de buna inanmak istedigimden ) bilemedim inanın .s

Bir şeylerle dalga geçmek işte amaç. Bizim bu türk milleti de iyice abarttı her haltla dalga geçmeyi. Suyunu çıkarıyolar artık her şeyin
Doğu zaten kürt hepsi deyip iyi oldu diyenler var arkadaşlar deprem için.. mal çok ne diyelim

Herkes elinden geldiğince yardım ediyor gördüğümüz kadar. Onlarında vardır bir düşündüğü. Belki kendi günlük yaşantılarına göre "Bayan dediğin şık olmalı" anlayışı öne çıkmıştır.

Bir de yardım etmeyi de önce bilmek (belki de öğrenmek) gerekir. Kendi yardıma muhtaç olmayan nereden bilsin, neye ihtiyaç duyulduğunu? Ben de hep Çikolata götürürdüm hasta ziyaretlerine. Bir gün kaza geçirdim ve benden önce kendi de kaza geçirmiş olan Müdürümüzün eşi, Sabun, Havlu gibi şeyler getirmişti. En faydalı da onlar olmuştu.
bir şey mi kullanıyorsun?

depremzedelere tanga göndermişler birisi de kadın dediğin şık olur vardır bi bildikleri diyor Ali Ağaoğlu gibi karlı havada mayo giyme fantazin olabilir ama o insanların monta kabana ihtiyacı var güzel kardeşim
zihniyetine sokturtma istersen..

Geri