Yaratıcıya 1 soru hakkın var

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bilmediğini bildiğin şeyleri biliyormusun ?

İtediğin kadar soru sormakta özgürsün. Yanıtı nasıl sana ulaşır bilemem. Ama sen mutlaka bunu anlarsın.

Sorduğunuz sorular tanrının varlığını sorgulayan sorular olup, cevaben tanrının yokluğınu veren sorular paradoksuna sürükler. Ama aldığınız cevapta tanrının yokluğunu alıyorsanız soruyu kime soruyorsunuz?

derim ki, allah'ım derim, nültfen soruları biraz daha kolay sorabilir misin? derim

@Sirius

Dur hiddetlenme , bu o konu değil. Yani var ve soru sorma imkanın var ne sorardın. Yani burada "istediğimiz kadar soru sorabilir miyiz" ? yada " tabiki sorabilirsin var çünkü yok mu sanıyor sunuz" sorularına cevap aramıyoruz. Yani konu var mı ? yok mu? değil.

Kulusun dimi , farzı misal soru sorma hakkın var , hani aciz bir kul yaradanla nasıl konuşacak mertebemiz ne ki onu bu fani vücutla sümme haşa soru soralım dan ziyade

var sormak istiyorum
yada diğer seçenek
tövbe estafurullah olm biz aciz kuluz

cevaplarını seçebilirsiniz , lütfen var mı yok mu ya çevirmeyelim

ismail89 `cum , lütfen sende , bir sakin olun trigger lanmayın.

Yanlızca bir varsayım bu , yine aciz kuluz soramayız falan tamam , onu başka bir konu üzerinde tartışırız. Kırmayın beni emi...

Garanti bankasında işlem önceliği neye göre veriliyor? özellikle mahmutbey şubesinde

Birinin üzerine yıldırım düşer de o insan ölürse, "death" azraile mi yazılıyor mikail `e mi?

saçma
hepsi var bende

Dün Akbankta toplasan 10 kişi yoktu. Ben TC ile sıra aldım. Rahat 15-20 dk bekledim. Halbuki 2 gişe yapıp birine TC'lileri diğerine de kendi müşterilerini alsalar çabuk bitecek.

Kendi müşterileri öncelikli bankalarda. Belki kendi müşterilerini de parasına göre grupluyordur sistem.

Dün Akbankta toplasan 10 kişi yoktu. Ben TC ile sıra aldım. Rahat 15-20 dk bekledim. Halbuki 2 gişe yapıp birine TC'lileri diğerine de kendi müşterilerini alsalar çabuk bitecek.

Kendi müşterileri öncelikli bankalarda. Belki kendi müşterilerini de parasına göre grupluyordur sistem.

gişe konusunda aynı fikirdeyim. ayrıca keşke 30 dk.da sıra gelse. tam 1 saat 15 dk. boyunca benden sonra gelenlerin benden önce işlem görmesini izlemek... öncelik sırasının neye göre olduğunu soruyorum cevap veremiyorlar. çünkü onlar da bilmiyor. o yüzden yüce Rabbime soruyorum. muhattabımız cevap veremiyo

gişe konusunda aynı fikirdeyim. ayrıca keşke 30 dk.da sıra gelse. tam 1 saat 15 dk. boyunca benden sonra gelenlerin benden önce işlem görmesini izlemek... öncelik sırasının neye göre olduğunu soruyorum cevap veremiyorlar. çünkü onlar da bilmiyor. o yüzden yüce Rabbime soruyorum. muhattabımız cevap veremiyo

Dün kalabalık değildi ondan yarım saatte geldi. Kalabalık olduğu Pazartesi günlerinde 2-3 saat min beklerm. Bence bankaya yüklü para yatıran ya da kredi çeken önceliklidir. Biliyorlardır da işlerine gelmez. Herkese geliş sırasına göre sıra verilse kimse karşı çıkmaz.

"-Quid est veritas?"

derim.

"+Est vir qui adest."

der.

Sohbet biter, yerime giderim:

tenor.gif

Geri