Yarasın

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
13659188_10154354733679592_5214487823896172986_n.jpg

üçüncü kaptanın annesi köyden turşu çeşitleri göndermişti , son kalanlarıda fukara soframızı zenginleştirdi muhabbet ile birlikte , ikişer duble sekimiz kalmıştı onuda erittik..
çal be keke kemençeyi..

Ama bu oldumu yaaa gözümüze sokuyorsun olan var olmuyan var :D
bu saatte nerde bulacam rakıyı yaaa :hih:

Afiyet olsun

Simülasyon yükleniyor.....

Dipnot: çay bardağı yerine rakı bardağı düşünelim lütfen. : d

Afiyet olsun. ^^

Ama bu oldumu yaaa gözümüze sokuyorsun olan var olmuyan var :D
bu saatte nerde bulacam rakıyı yaaa :hih:

Afiyet olsun

çok teşekkür ederim..
affedersin can çekmesine sebebiyet olma düşüncesinde olaraktan gerçekleştirdiğim bir durum değil idi , ki geçerli mazaretim mevcut mağduriyet çeken benim deniz üzerindeyim .p vede bunu son bi ufak olarak ayırmıştık bugün için , arkadaşım ayrılacak ona istinaden..
kusura kalma lütfen.. :hi:

Simülasyon yükleniyor.....

Dipnot: çay bardağı yerine rakı bardağı düşünelim lütfen. : d

Afiyet olsun. ^^

ne muradın varsa onu yaşayasın sen emi güzel düşünceli insan..
gecenin bu vakti yüzümde gülücüklere sebebiyet oldun var ol , simülasyon geçerli .p

teşekkür ederim hem de çok.. :hi:

çok teşekkür ederim..
affedersin can çekmesine sebebiyet olma düşüncesinde olaraktan gerçekleştirdiğim bir durum değil idi , ki geçerli mazaretim mevcut mağduriyet çeken benim deniz üzerindeyim .p vede bunu son bi ufak olarak ayırmıştık bugün için , arkadaşım ayrılacak ona istinaden..
kusura kalma lütfen.. :hi:

Deniz üzerindemisinizz hep çok mrk etmişim aylarca nsl durulur denizde.

Arkadaşınız içinseee afiyet olsun :cici:
ben bastırdım isteğimi,hafta sonuna kadar :)

Deniz üzerindemisinizz hep çok mrk etmişim aylarca nsl durulur denizde.

Arkadaşınız içinseee afiyet olsun :cici:
ben bastırdım isteğimi,hafta sonuna kadar :)

çok sıkca karşılaştığım bir soru sizin merak ettiğiniz durum.. bu mesleği yaptığım için demiyorum ama madencilerden sonra gelen bence en zor meslek deniz de çalışmak.. deniz dışardan görüldüğü gibi sakin olmuyor , kızım olursa ismini deniz koymam misal , deniz çünkü acımasız..
bi kere her insanoğlunun yapabileceği bir meslek değil ki , bunu ben bire bir yaşayarak görüyorum yeni gelenler hususunda diyorum heves ile çıkıp yapamayıp eve dönüyolar.. hani bu deniz için geçerli değil karada da sevmediğin bir işi yapmak insana ızdırap gelir , aynı o misal severek yaptıktan sonra çok önemli unsurda sıkıntı arz etmiyor , tabbikide sevdiklerinden uzakta olmak vs yeteri düzeyde deniz üzerinde durulmasına etken faktör lakin hayat emek vermeden devam etmiyor malesef ki .. bi başka zaman daha detaylı bir şekilde konu açılırsa devamını getiririm iki kelam ile cevaplanacak bir düşünce değil çünkü..

eksik olma , tez vakitde haftasonunun gelmesini tüm içtenliğimle diliyorum , ki şimdiden ziyade olsun :hi:

çok sıkca karşılaştığım bir soru sizin merak ettiğiniz durum.. bu mesleği yaptığım için demiyorum ama madencilerden sonra gelen bence en zor meslek deniz de çalışmak.. deniz dışardan görüldüğü gibi sakin olmuyor , kızım olursa ismini deniz koymam misal , deniz çünkü acımasız..
bi kere her insanoğlunun yapabileceği bir meslek değil ki , bunu ben bire bir yaşayarak görüyorum yeni gelenler hususunda diyorum heves ile çıkıp yapamayıp eve dönüyolar.. hani bu deniz için geçerli değil karada da sevmediğin bir işi yapmak insana ızdırap gelir , aynı o misal severek yaptıktan sonra çok önemli unsurda sıkıntı arz etmiyor , tabbikide sevdiklerinden uzakta olmak vs yeteri düzeyde deniz üzerinde durulmasına etken faktör lakin hayat emek vermeden devam etmiyor malesef ki .. bi başka zaman daha detaylı bir şekilde konu açılırsa devamını getiririm iki kelam ile cevaplanacak bir düşünce değil çünkü..

eksik olma , tez vakitde haftasonunun gelmesini tüm içtenliğimle diliyorum , ki şimdiden ziyade olsun :hi:

Bende denizi seviyorum ama üstünde o kadar uzun yaşıyamam sıkılırımm,siz çok iyisinizzz..
Bence siz açmalısınız ve deniz üstünde yaşanılanları yazzmalısınız ki bizlerde okuyalım:)

Çok tşkr ederimm:cici:

ya bende full sofra hayal ettim myself :p ben çin yemegimi paylasimmi hihhh :p

hayal etmek gerçekleştirmenin yarısıdır derler .p bi başkaa zaman , full sofra olduğunda etiketlerim sizi o vakit .p çinlilerin yemeğidemi var pirinçlapasından başka .p merak ettim doğrusu onların yemek kültürü , ne bileyim ..

hayal etmek gerçekleştirmenin yarısıdır derler .p bi başkaa zaman , full sofra olduğunda etiketlerim sizi o vakit .p çinlilerin yemeğidemi var pirinçlapasından başka .p merak ettim doğrusu onların yemek kültürü , ne bileyim ..

XFMJKgK.jpg

HER iki gune bir siparus geciriyoruz.yeme yaninda yatt:trip:

Denizde giderken o rakı nasıl tatlı gelir insana

Geri