Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugun Benim Doğum Günüm
Kör SokakLarda Bir Başına DoLaşan Eğik Baş
Çocuklar BiLmez YanLış İnsanLarı
Yapışmış Peşime, Bir Birine BağLı ALdanışLar
GüL KokuLu Kefeni Bende KaLdı
öLdükLerim Bugun Beni Andı..
( 10/10/1993)
Dudaklarımda tebessümler olmayacak mı ? yaşanmayacak mı eskisi gibi güzellikler
güneş doğmayacak mı penceremden
hep yıldızlar terk mi edecekler geceleri mi yağmurlar mı ıslatacak içimdeki çiçekleri mi dinmeyecek mi yüreğimin acıları
hep isyanlarda mı olacağım ben böyle
hep mutlulukları okuyacak mı gözlerim kitaplardan
bu sorunun içinde bir tek soruya bile cevap veremiyorum
çıkmazlarda
o kadar çaresizliklerde yaşıyorum kendimi ben bile söylediklerime inanmıyorum aslında
hayat bir kumar sa
kaybettim bende bu oyunda
hani akşam olunca seyire dalarsın
hani içinde bir his duyarsın sanki bütün suç sendeymiş gibi gelir yalnızlığa dair
o duyguları bende yaşıyorum benim adım sessiz senfoni
bazen koparsın yavaş yavaş kendinle barışamazsın içinde vardır her daim bir savaş
küskün kalırsın aşıklara ve aşklara nedeni yaşadığın ihanetlere dair bu duyguları bende yaşıyorum benim adım sessiz senfoni
.
hani dolaşırsın İstanbul sahilinde hani karşına biri çıkacakmış gibi gelir
gecelerine bir ışık ararsın ve birine aşık olmaya
yeniden sevmeye dair
bu duyguları bende yaşıyorum benim adım sessiz senfoni
. . gözlerin aramaktadır kalbindeki aşkın sahibini gerçekler her defasında sorar sana bu yalnızlığın nedenini küskün kalırsın
nedenini bilmediğin sevdalara dair
bu duyguları bende yaşıyorum benim adım sessiz senfoni
. .
bugün seni düşündüğüm kaçıncı gece sevgili
girme artık hayallerime rüyalarıma
istemiyorum
istemiyorum boynu bükük ağlamak
ben sevinçten ağlamak istiyorum
ellerimi ısıtacak bana destek olacak hayallerimi süsleyecek küçücük sevgi istiyorum.
fakat hemen bitecek değil
sonsuza dek sürecek bir sevda istiyorum
. .
bir gece istiyorum sabaha dek yıldızların altında dans ederek nefesim kesilinceye kadar ismini sayıklayarak
ve bağırarak seni seviyorummm demek istiyorum
.
ellerinin sıcaklığını duyumsadığım adam seni istiyorum. . . yalnızca seni.
Yaşadığım kadar seviyorum Aynaya baktığım zaman kendi yüzümü görebiliyorum Maskem yok.
kimseye ikiyüzlü davranmayacak kadar
ruhuma sadık olduğumu da biliyorum Rahmetle ve sevgiyle andığım ölülerim de var benim başım sıkıştığında bağrına basacak dostlarım da. Bazı sorularımın yanıtını veremesem de kendime olacak o kadar! varsın bazı şeyler eksik olsun hayatımda Nasılsa emir ve komut bende Eller yukarı Hayat Ben seni sevdiğim kadar yaşıyorum Yaşadığım kadar seviyorum