S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Keyifle okudum çok güzeldi
İmzaya da hayranım bu arada![]()
Teşekkür ederim canım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keyifle okudum çok güzeldi
İmzaya da hayranım bu arada![]()
Bknz: Baş Belası (:
düşmanınız olsa ikiye bölünürdü ne gün güneş görmemiş iltifatlar bunlar
Hep mutlu olun inşAllah @She` abla, evliliğe kadar yolunuz var :p
hımm güzel bir tanıtım olmuş gerçekten :cici: yakından tanıdık seni. iyiki varsın cnm :you:
takıma zaten laf yokk :galatasaray: her zaman :kiki::srl:
yaprak çok tatlı bir varlıktır allah sevdiğine kavuştursun çok güzel kebdini ifade etmissin seni tanıdığımıza çok mutlu olduk mutluluklar senden yana olsun sağlıklı güzel ömürler diliyorum tatlı insan
@She` Forumun en tatlisi ve en zekisi yardim sever tatli dillisi.. Saymakla bitmez öz kardesim gibi sevdigim birisi
Abiciiim dedigi zaman sanki karsimda duruyor gibi geliyor. Yüzünüde görmüslügüm yok fakat karsimda meleksi bir yüz görüyorum. Melek kardesim diyebilirim. Hersey gönlünce olsun. Her daim gül abiciiimm
Yaprak kim midir.? Kardesim kadar sevdigim ve bu sevgide cokk samimi oldugum kisidir. Bu konuyu okumustum yeniden okudum. Ne güzel anlatmissin kendini, dualarimdasin.
Biraz da olsa tanımış oldum :cici:
Samimiyetin için teşekkür ederim.Bir bayan bu kadar da fanatik olur mu diye düşünmeden edemedim :p
Vay beee aşk böyle bişey demek ki
Yüzünden tebessüm gönlünden saflık eksilmesin ;)