Yaprak Kimdir ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşmanınız olsa ikiye bölünürdü ne gün güneş görmemiş iltifatlar bunlar

Hep mutlu olun inşAllah She` abla, evliliğe kadar yolunuz var :p

hımm güzel bir tanıtım olmuş gerçekten :cici: yakından tanıdık seni. iyiki varsın cnm :you:

takıma zaten laf yokk :galatasaray: her zaman :kiki::srl:

yaprak çok tatlı bir varlıktır allah sevdiğine kavuştursun çok güzel kebdini ifade etmissin seni tanıdığımıza çok mutlu olduk mutluluklar senden yana olsun sağlıklı güzel ömürler diliyorum tatlı insan

Hep mutlu olun inşAllah @She` abla, evliliğe kadar yolunuz var :p

Sağolasın Ablası Amin inş hep mutlu oluruz :o

hımm güzel bir tanıtım olmuş gerçekten :cici: yakından tanıdık seni. iyiki varsın cnm :you:

takıma zaten laf yokk :galatasaray: her zaman :kiki::srl:

Teşekkür ederim canısım :* Elbette herzman aslolan GALATASARY.

yaprak çok tatlı bir varlıktır allah sevdiğine kavuştursun çok güzel kebdini ifade etmissin seni tanıdığımıza çok mutlu olduk mutluluklar senden yana olsun sağlıklı güzel ömürler diliyorum tatlı insan

Aminnn . Çkk çook teşekkür ederim tatlı tebessümlerin için Amin hep beraber mutlu oluruz inşAllah.:icon_wink:

She` ne güzel anlatmışsın kendini dişi aslanım :p
Yüzün hep gülsün umarım, çok güzel bi insansın sen :cici:

Herzaman merak etmıstım Kım nasıl bırı dıye..

Seni tanıdıgıma cok memnun oldum.. Cok cana yakınsın icten ve samimisin...

Allahım senı sevdıgıne bagıslasın...

Hep mutlu olmanı dılerim... Gülüm..

She` Forumun en tatlisi ve en zekisi yardim sever tatli dillisi.. Saymakla bitmez öz kardesim gibi sevdigim birisi
Abiciiim dedigi zaman sanki karsimda duruyor gibi geliyor. Yüzünüde görmüslügüm yok fakat karsimda meleksi bir yüz görüyorum. Melek kardesim diyebilirim. Hersey gönlünce olsun. Her daim gül abiciiimm

@She` Forumun en tatlisi ve en zekisi yardim sever tatli dillisi.. Saymakla bitmez öz kardesim gibi sevdigim birisi
Abiciiim dedigi zaman sanki karsimda duruyor gibi geliyor. Yüzünüde görmüslügüm yok fakat karsimda meleksi bir yüz görüyorum. Melek kardesim diyebilirim. Hersey gönlünce olsun. Her daim gül abiciiimm

Allah Razı Olsun abicim , Senin de her şey gönlünce olsun inşallah :icon_wink:

Yaprak kim midir.? Kardesim kadar sevdigim ve bu sevgide cokk samimi oldugum kisidir. Bu konuyu okumustum yeniden okudum. Ne güzel anlatmissin kendini, dualarimdasin.

Yaprak kim midir.? Kardesim kadar sevdigim ve bu sevgide cokk samimi oldugum kisidir. Bu konuyu okumustum yeniden okudum. Ne güzel anlatmissin kendini, dualarimdasin.

Kardeşin sana kurban olsun Ablammm :** :srl: Sende benim hep dualarımdasın Çokk seviyorum seni :kiss:

Biraz da olsa tanımış oldum :cici:
Samimiyetin için teşekkür ederim.Bir bayan bu kadar da fanatik olur mu diye düşünmeden edemedim :p
Vay beee aşk böyle bişey demek ki :)
Yüzünden tebessüm gönlünden saflık eksilmesin ;)

Biraz da olsa tanımış oldum :cici:
Samimiyetin için teşekkür ederim.Bir bayan bu kadar da fanatik olur mu diye düşünmeden edemedim :p
Vay beee aşk böyle bişey demek ki :)
Yüzünden tebessüm gönlünden saflık eksilmesin ;)

Amin ,Teşekkür ederim His , Sağ olasın . :icon_wink:

she :) hala bı evlenemedınız kac yıl oldu kızzz rızeye cok geldım bu arada bahcelerı cok guzeldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri