Yaprak Kimdir ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne güzel bi anlatım =) Memnun oldum efenim

Duruşuyla dikkat çekenlerden birisiydın benım için ufak tefek selamlaşmalar az cok sohbetler olmadan sert ve ne bılım burnu havada deyım kısaca bazı yprumlarından anladıgım buydu dikkat ettıkce o sertlıgın yada o havalı dusuncesının kendımden kalktıgını farkettım. neyse ışte anladın sen sayın admınım : D senı tanımak guzeldı yaprak.

Anladım anladım kasma :) Teşekkür ederim Senide tanımak güzel En tembel anımda en zor işler isteyen Sayın beyfendi :o

şaka yapıyorum elbette Zor iş yoktur :p

Ne güzel bi anlatım =) Memnun oldum efenim

ßende memnun oldum Efem , teşekkürler :)

Yine konuya girdim :D yine çok uzun geldi okuyasım gelmedi , ama okumadan yorum chatte gördüğüm kadaryla neşeli eğlenceli birisi , okuyunca fikrim değişmez sanırsam :D

Bi de bizim komşu sayılır, pis komşu hiç ziyaretimize gelmiyor :p
Kısmetse gelin olarak alacağız büyüyünce :D
Allah Ceo'na bağışlasın canım.
Düğününde ayakkabının altına adımı yazmayı unutma :D

Bi de bizim komşu sayılır, pis komşu hiç ziyaretimize gelmiyor :p
Kısmetse gelin olarak alacağız büyüyünce :D
Allah Ceo'na bağışlasın canım.
Düğününde ayakkabının altına adımı yazmayı unutma :D

Büyüdüm artık Gelin alın beni :p

Herkesin Adını yazıcam ayakkabımın altına erkeklerden bile lşsflksndlfknslk :zuha:

Birileri çıkıyor ve böyle ortamlarda tanıştığın biriyle yaşadığın aşk aşk değildir , sonu yoktur vs diyor. Al sana kitap gibi belge : She` ve Ceo.

Rabbim ikinizi nazarlardan saklasın canım , bir ömrü boyu elele , gözgöze , dizdize mutlu etsin. :srl:

Ceo enişte pek şanlı midesinden geçen mutluluk yolu Yaprak'ın ellerinde kahkahaya dönüşecek :p

Mujaksss beybi :kiss:

Birileri çıkıyor ve böyle ortamlarda tanıştığın biriyle yaşadığın aşk aşk değildir , sonu yoktur vs diyor. Al sana kitap gibi belge : She` ve Ceo.

Rabbim ikinizi nazarlardan saklasın canım , bir ömrü boyu elele , gözgöze , dizdize mutlu etsin. :srl:

Ceo enişte pek şanlı midesinden geçen mutluluk yolu Yaprak'ın ellerinde kahkahaya dönüşecek :p

Mujaksss beybi :kiss:

Aminnn Askommmm Aminn. Aynıları Sizin içinde geçerli . Teşekkür ederimm Mjuuuuksss :*

Seviyorum Sizi ŞEN kumrularım :srl:

Kısaca Yaprak ; Benim Kadınım , HERŞEYİMDİR.

Yaprak benim burda tanıdığım ilk kişi en iyi ve candan tek arkadaşım. Evini bilmem telefonu yook msn yok hiç bir sosyal paylaşım sitesinden bir bağımız dahi yoktur ama :zuha: Neden böyleyiz yaprak :pat: Herşey bi yana onu çok seviyorum sohbeti hoş gönlü güzel yardımsever biri. O benim kestane şekerim:srl:

ilahi sen ne güzel anlatmışsın kız öyle kendini :) mizahi tarafı yüksek güzel konu olmuş :)

Güzel bir tanıtım olmuş :)

Teşekkürler :)

Yaprak benim burda tanıdığım ilk kişi en iyi ve candan tek arkadaşım. Evini bilmem telefonu yook msn yok hiç bir sosyal paylaşım sitesinden bir bağımız dahi yoktur ama :zuha: Neden böyleyiz yaprak :pat: Herşey bi yana onu çok seviyorum sohbeti hoş gönlü güzel yardımsever biri. O benim kestane şekerim:srl:

Kestane Şekerin sana kurban olsun Balımmm :* İrtibata geçeriz hemencecik Sen iste :p :srl:

ilahi sen ne güzel anlatmışsın kız öyle kendini :) mizahi tarafı yüksek güzel konu olmuş :)

Teşekekkür ederim canımm :D Sağ oll :srl:

Son Olarak Yaprak ; Şampiyon Takımın Şampiyon Taraftarıdır :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri