Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duruşuyla dikkat çekenlerden birisiydın benım için ufak tefek selamlaşmalar az cok sohbetler olmadan sert ve ne bılım burnu havada deyım kısaca bazı yprumlarından anladıgım buydu dikkat ettıkce o sertlıgın yada o havalı dusuncesının kendımden kalktıgını farkettım. neyse ışte anladın sen sayın admınım : D senı tanımak guzeldı yaprak.
Ne güzel bi anlatım =) Memnun oldum efenim
Yine konuya girdimyine çok uzun geldi okuyasım gelmedi , ama okumadan yorum chatte gördüğüm kadaryla neşeli eğlenceli birisi , okuyunca fikrim değişmez sanırsam
![]()
Okuduktan sonra yorum isterim ozaman :pOkuycam zaten @She` ki okumadan zaten 1-0 önde başlarsın sen![]()
Bi de bizim komşu sayılır, pis komşu hiç ziyaretimize gelmiyor :p
Kısmetse gelin olarak alacağız büyüyünce
Allah Ceo'na bağışlasın canım.
Düğününde ayakkabının altına adımı yazmayı unutma![]()
Büyüdüm artık Gelin alın beni :p
Herkesin Adını yazıcam ayakkabımın altına erkeklerden bile lşsflksndlfknslk :zuha:
Ohee, geline bak, elinde olsa damadı kaçıracak :haha:
Yaprak bu yapar yani bellimi olur :haha:
şaka yapıyorum Kız Evi Naz Evidir Her daim![]()
Geçende babam bile söyledi bunu bana :zuha:
Birileri çıkıyor ve böyle ortamlarda tanıştığın biriyle yaşadığın aşk aşk değildir , sonu yoktur vs diyor. Al sana kitap gibi belge : She` ve Ceo.
Rabbim ikinizi nazarlardan saklasın canım , bir ömrü boyu elele , gözgöze , dizdize mutlu etsin. :srl:
Ceo enişte pek şanlı midesinden geçen mutluluk yolu Yaprak'ın ellerinde kahkahaya dönüşecek :p
Mujaksss beybi :kiss:
Güzel bir tanıtım olmuş![]()
Yaprak benim burda tanıdığım ilk kişi en iyi ve candan tek arkadaşım. Evini bilmem telefonu yook msn yok hiç bir sosyal paylaşım sitesinden bir bağımız dahi yoktur ama :zuha: Neden böyleyiz yaprak :pat: Herşey bi yana onu çok seviyorum sohbeti hoş gönlü güzel yardımsever biri. O benim kestane şekerim:srl:
ilahi sen ne güzel anlatmışsın kız öyle kendinimizahi tarafı yüksek güzel konu olmuş
![]()