Yaprak Kimdir ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaprak ; Annesinin son anda iStanbuldan Rizeye gitmeye karar verip Uçak değilde Araba iletişimini kullanarak kendini sarsmasıyla Rizenin Çayeli ilçesine iner inmez Doğum Sancılarıyla kıvranmaya başlayıp, annesine o sancılarla geceyi sabah ettiren , gözüne uyku sokmayan 6 Mart Cumartesi Sabah saatlerinde o güzel memleketi Çayeli'nde dünyaya gelen bir bayandır :rolleyes:

Evin tek kızı olmasıyla birlikte Ailesine aşırı derecede düşkündür.:icon_wink:

ßabasının Keyfi olmayınca çocuklarını bir araya toplayarak ' beni neşelendirmeden hiçbiryere gitmek yok ' demesi ve babasını neşelendirmek için kardeşleriyle elinden geleni ardına koymayan , :rolleyes:

Annesinin yetiştiremediği işlerde Sihirli eller gibi yardımına koşması herdaim Annesine yardımcı olması ,

Abisi ve Kardeşi ile yakından ilgilenmesi ,

En belirgin ev halleridir :p

Anne Babasının Yaprağa çok düşkün olması kimi zaman bunaltmıştır onu.
Yaprak Özgür olmayı , çalışıp çabalamayı çok fazla seven , Kendisini ve çevresini nasıl eğlendirebiliceğini çok iyi bilen Aynı zaman da babasının çalışmasına izin vermediği için her türlü muzuurluğu yapan birisidir :D

Son zamanlarda araba sürme tutkusu olan birisi haline gelmiştir.
Araba kullanırken aklına hiç bir şeyin gelmemesi o anın tadını çıkarması ona çok keyif vermektedir.

Keyfinin kaçmış olması , canının sıkılması Yaprağı hemen gtar çalmaya iter.
Geceleri çaldığı gtar seslerinden komşularıda nasiplenir :p
Gtar çalmak ve Birşeyler yazıp çizmek fobisi haline gelmiştir.

Aynı zamanda Yaprağın keyfi olmayınca Youtubeden Galatasaray videoları izlemesi kendisine ilaçtır. o anki duyguya kapılır ve keyfi anında yerine gelir .

Maç Önceleri sarı kırmızıya bürünüp Sarı kırmızı arkadaşlarıyla sokaklarda tur atmaları bağımlılık haline gelmiştir :p

Üniversite öğrencisi olmasıyla birlikte İleride İyibir Bankacı Olacaktır Kendisi :)

Şehitler ve Galatasaray tek hassas noktasıdır Yaprağın.

Galatasaray denilince Akan sular durur , istenmeyen tüyler diken diken olur :icon_wink:, heycanlanır , Aşırı derece mutlu olur.
Galatasaray'a olan tutkunluğunu hiçbir zaman tam manasıyla kelimelere dökmeyi becerememiştir. Uygun kılıf , uygun kelimeler türememiş olmalı :p
Galatasaray maçları en çok zevk aldığı aynı zamanda en çok heyecanlandığı tutku haline gelmiştir. o 90 dakika boyunca yaşadığı heyecanı henüz hiç kimse Yaprağa yaşatamamıştır :o
Galatasaray kelimesi diline bile dolanınca heycandan ne yapacağını bilemez içi kıpır kıpır olur. Tıp kı bu satırları yazmaya çalıştığı gibi :)

Futbol hayattırrr futbolda şiddetin yeri olmamalıdır rengin ne olursa olsun dostluk saygı olmalıdır. Futbol ne holiganlıktır ne şiddettir ne adam bıçaklamaktır FUTBOL 11 harfli büyük bir Aşktır. Futbol GALATASARAY'dır :heyoo:

Namusum Şerefim Ve bu Renkler Üstüne
Sonuna Kadar GALATASARAY

:galatasaray:

Yaprak

:bye:

Yaprak kimdir biliyomusunuz ?

Yaprak Can'dır. Bitanedir Gültanedir. Çok iyi dostdur yaprak on numara dörtdörtlük dür . GALATASARAY' ın gülüdür.

kendini çok qüzel ifade etmişsin cok keyf aldım okurken ve cok memnunum seninle tanıstıqım için :srl:

Cok güzel bir tanitim olmus gülümseyen bir yüz ifadesi ile okurken yakaladim kendimi :* yüregine saglik balm :srl:

Çok güzel anlatmışsın kendini severek okudum :) Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi ayırmasın :)

Yaprak kimdir biliyomusunuz ?

Yaprak Can'dır. Bitanedir Gültanedir. Çok iyi dostdur yaprak on numara dörtdörtlük dür . GALATASARAY' ın gülüdür.

Duygulandım gerçekten. Sende öylesin benim için Artizim. Çok teşekkür ederim.

kendini çok qüzel ifade etmişsin cok keyf aldım okurken ve cok memnunum seninle tanıstıqım için :srl:

ßende çok memnunum Seninle Tanıştığım için Helencim. Güzel Sesli insan :* Okuyan gözlerine Sağlık.

Cok güzel bir tanitim olmus gülümseyen bir yüz ifadesi ile okurken yakaladim kendimi :* yüregine saglik balm :srl:

Yorumunu Okurken tebessümler içerisindeydim bende :* Sağol Balım.

Çok güzel anlatmışsın kendini severek okudum :) Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi ayırmasın :)

Amin canım Sağolasın. Teşekkür ederim.

Bir insan bukadar doğal olabilir sanırım yüreğine sağlık Kul'lar ayırmasın sizi :srl: Ama en çok "Herkesin iyiliğini isterim fakat ; farkına vardım ki Herkese iyilik yaramıyor." Sözün çok hoşuma gitti. :cici:

Bir insan bukadar doğal olabilir sanırım yüreğine sağlık Kul'lar ayırmasın sizi :srl: Ama en çok "Herkesin iyiliğini isterim fakat ; farkına vardım ki Herkese iyilik yaramıyor." Sözün çok hoşuma gitti. :cici:

Eyvallah Canımm :srl: Amin inşallah. Çok çok teşekkür ederim.:cici:

Okadar Doğalsın Ki,İnsanın Okurken Bİle Seni Sevesi Gelir Canım :o Mütavazi Duruşunla,Karekterin ve Anlayışınla Sitedeki Nadir Konuştuğum Kişilerin Arasında Yer Alman Beni mutlu ediyor gerçekten.:) KaradenizLi Değilim Fakat Tam Bir Karadeniz Aşığıyım,İlerki yıllarda Yer Yer Gezmek Görmek İstediğim Bölgedir Karadeniz Bölgesi,İnsanlarınıda çok sever hemen ısınırım..Sana olan yakınlığımda Bak Burdan Kaynaklanmış kan çekmiş Kan :p
Hep Mutlu ol musmutlu ol.SeniTanımak Çok Güzel Rizeli Hatun.:dyg:

Forum Bahane'nin Meleği, iyiki varsın...:cici:

Okadar Doğalsın Ki,İnsanın Okurken Bİle Seni Sevesi Gelir Canım :o Mütavazi Duruşunla,Karekterin ve Anlayışınla Sitedeki Nadir Konuştuğum Kişilerin Arasında Yer Alman Beni mutlu ediyor gerçekten.:) KaradenizLi Değilim Fakat Tam Bir Karadeniz Aşığıyım,İlerki yıllarda Yer Yer Gezmek Görmek İstediğim Bölgedir Karadeniz Bölgesi,İnsanlarınıda çok sever hemen ısınırım..Sana olan yakınlığımda Bak Burdan Kaynaklanmış kan çekmiş Kan :p
Hep Mutlu ol musmutlu ol.SeniTanımak Çok Güzel Rizeli Hatun.:dyg:

Seni tanıdığıma bende çok memnunum Balim. :kiss: Sanırım evet Kan çekiyor bu güzel içtenliği. :) :icon_razz: Amin inşallah.Sende Çok mutlu ol Olur mu . Seviyorum bende seni :*

Not : O Karadeniz turunu attırmada Kapımı çalman yeterli :p Zevkle eşlik edebilirim.

She` gs dışında seni yakından tanımak güzel, bankacılık çok emek istiyor babamdan biliyorum çok geç geldiği olurdu :/ dilerim sevdiceğinle mutlu bir ömür yaşarsın. Allah gönlünüze göre versin.

çok güzel anlatıyosun kendini ya neyse o işte göründüğünde neyse her daim o burda ilk tanıdığım insanlardandı çok yardımseverdi bana karşı bazı tatsız şeyler olsa da hepsini unuttuk kızdığında bile çokça sevdiğim biridir hep böyle doğal kal sen

çok güzel anlatıyosun kendini ya neyse o işte göründüğünde neyse her daim o burda ilk tanıdığım insanlardandı çok yardımseverdi bana karşı bazı tatsız şeyler olsa da hepsini unuttuk kızdığında bile çokça sevdiğim biridir hep böyle doğal kal sen

A-a sana kızdım mı ben :o Olabilir kızmışımdır :D :p

Teşekkür ederim Yalçın Sağolasın . Okuyan gözlerine Sağlık :icon_wink:

yok ben hatırlamıyorum artıkk :)

Yüreğine sağlık .Esprili akıcı ve duygusal şekilde anlatmışsın herşeyi .İnşallah aşkınız daima sürer .Sen iyi birisin :)

Duruşuyla dikkat çekenlerden birisiydın benım için ufak tefek selamlaşmalar az cok sohbetler olmadan sert ve ne bılım burnu havada deyım kısaca bazı yprumlarından anladıgım buydu dikkat ettıkce o sertlıgın yada o havalı dusuncesının kendımden kalktıgını farkettım. neyse ışte anladın sen sayın admınım : D senı tanımak guzeldı yaprak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri