Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fabrikasyon püskevitleri, popkekleri, topkekleri, glukoz şurubunda yüzdürülmüş paket gıdaları tek nefeste hüpleten insanların "yapay et rererö" demesi............
Şu komplo teorisyenlerine bayılıyorum gerçekten ya, bu kadar vizyonsuzluk nereden geliyor anlamıyorum. sanki her gün et tüketiyor türk milleti, üç öğün et yiyor. kaç ailenin kaç defa sofrasına et giriyor bir ayda ? adam size dememiş zaten fakirler üstünüze niye alınıyorsunuz ?
ayrıca yapay et üretim ve tüketimi uzun vadede dünya için çok faydalı bir şey, özellikle de büyükbaş hayvanların karbon salınımı sanayilerde salınan sera ve karbonmonoksitten sonra en çok büyük bir tehlike arz eden etkenlerden. yani küresel ısınmayı durdurmak için adam çağrı yapıyor, yaptığı çağrı da zengin ülkeler için zaten fakirler için değil. Aynı çağrıyı sanayi filtreleme sistemleri için de yapıyor adam. aynı çağrıyı yenilenebilir enerjiye geçilmesi için de yapıyor, fosil yakıtları bırakalım diye de yapıyor.
Foruma üye alımı yaparken ortalama IQ testine sokmak lazım. Dünyada iklim krizine ve küresel ısınmaya en çok dikkat çeken kişilerin başında olan bill gates yanına köy çobanının koyunlarını koyup imada bulunmuş. Allah akıl fikir versin. Bu tiplerin depremi Haarp yaptı diyenler ile hiçbir farkı yok.
Yapay etin daha iyi olacağına neye göre karar verdiniz?
Metan gazi mi problem
Harbiden felsefe mezunu musun?Şu komplo teorisyenlerine bayılıyorum gerçekten ya, bu kadar vizyonsuzluk nereden geliyor anlamıyorum. sanki her gün et tüketiyor türk milleti, üç öğün et yiyor. kaç ailenin kaç defa sofrasına et giriyor bir ayda ? adam size dememiş zaten fakirler üstünüze niye alınıyorsunuz ?
ayrıca yapay et üretim ve tüketimi uzun vadede dünya için çok faydalı bir şey, özellikle de büyükbaş hayvanların karbon salınımı sanayilerde salınan sera ve karbonmonoksitten sonra en çok büyük bir tehlike arz eden etkenlerden. yani küresel ısınmayı durdurmak için adam çağrı yapıyor, yaptığı çağrı da zengin ülkeler için zaten fakirler için değil. Aynı çağrıyı sanayi filtreleme sistemleri için de yapıyor adam. aynı çağrıyı yenilenebilir enerjiye geçilmesi için de yapıyor, fosil yakıtları bırakalım diye de yapıyor.
Foruma üye alımı yaparken ortalama IQ testine sokmak lazım. Dünyada iklim krizine ve küresel ısınmaya en çok dikkat çeken kişilerin başında olan bill gates yanına köy çobanının koyunlarını koyup imada bulunmuş. Allah akıl fikir versin. Bu tiplerin depremi Haarp yaptı diyenler ile hiçbir farkı yok.
Ben yorum yapmadan lütfen uzmanı olarak aydınlat bizi. Zira benim aydınlanmaya ihtiyacım var gibi duruyor. Hatta adlandırmadan başlarsan daha yerinde olur gibi duruyor.Glukoz şurubu kötü bi şey mi ki
ben karar vermedim, dünya karar verdi. ingilizce'niz varsa şu makaleyi okuyabilirsiniz.
![]()
Carbon Footprint Factsheet
css.umich.edu