Yapay et işine çok büyük paralar yatırılması

Konu sahibi son olarak 805 gün önce görüldü
Yapay et işine çok büyük paralar yatırıldı. Önlerindeki en büyük engellerden biri hayvancılık. Doğalı yok etmeden hedeflerine ulaşamayacaklar. Bunu yapmak için kullandıkları bir yol;insanları hayvanların içinde bulaşıcı bir hastalık olduğuna inandırmak. Serhat Arvas 1678693950386.jpg1678693946207.jpg

• Üzgün
Tepkiler: ne
Iste,kimse refah bir ülke icin,bu problemi secim ajandasinda konu yapmaz.
Yazik.
Bol bol cekirge tüketiriz artik..protein ya.

Fabrikasyon püskevitleri, popkekleri, topkekleri, glukoz şurubunda yüzdürülmüş paket gıdaları tek nefeste hüpleten insanların "yapay et rererö" demesi............

Pomak abi bu sefer doğru söylüyor yapay et mevzusu dönüyor sürekli çip konusuna gelecek olursak bazı hayvanlarda zaten çip takılı
Tanımlanan ev hayvanlarının mikroçip numaralarıyla aşı bilgileri, sahip değişikliği, kayıp durumu ve hayvana yapılan operasyonların bilgileri kayıt altına alınıyor.

Bunun dahası ise çiple frekans vererek hayvanları her anlamda kontrol altına alıp eğitebilirler yada faha fazlası.

Bunlar manisa abinin komplo teorileri değil dıj güçlerin sürekli farklı kaynaklardan öne sürdüğü ve toplumu buna hazırlamak istediği konular.
Tamamen yok saymakta trollük olur.d

Paylaştığımız hiçbiri komplo değil .hepsi yapılan antlaşmalar sözleşmeler. Ya natonun ya bm'nin dünya sağlık örgutunun yada başka uluslarası arası örgütün kararı antlaşması .hepsine imza atmış .hani demokrasi hani seçim . Kimseye sormuyorlar .şak diye altına bir avuç ınsan imzayı mührü basıyor

Bu yapay et Domuz eti mi olacak? Sığır eti mi?

Şu komplo teorisyenlerine bayılıyorum gerçekten ya, bu kadar vizyonsuzluk nereden geliyor anlamıyorum. sanki her gün et tüketiyor türk milleti, üç öğün et yiyor. kaç ailenin kaç defa sofrasına et giriyor bir ayda ? adam size dememiş zaten fakirler üstünüze niye alınıyorsunuz ?

ayrıca yapay et üretim ve tüketimi uzun vadede dünya için çok faydalı bir şey, özellikle de büyükbaş hayvanların karbon salınımı sanayilerde salınan sera ve karbonmonoksitten sonra en çok büyük bir tehlike arz eden etkenlerden. yani küresel ısınmayı durdurmak için adam çağrı yapıyor, yaptığı çağrı da zengin ülkeler için zaten fakirler için değil. Aynı çağrıyı sanayi filtreleme sistemleri için de yapıyor adam. aynı çağrıyı yenilenebilir enerjiye geçilmesi için de yapıyor, fosil yakıtları bırakalım diye de yapıyor.

Foruma üye alımı yaparken ortalama IQ testine sokmak lazım. Dünyada iklim krizine ve küresel ısınmaya en çok dikkat çeken kişilerin başında olan bill gates yanına köy çobanının koyunlarını koyup imada bulunmuş. Allah akıl fikir versin. Bu tiplerin depremi Haarp yaptı diyenler ile hiçbir farkı yok.

Şu komplo teorisyenlerine bayılıyorum gerçekten ya, bu kadar vizyonsuzluk nereden geliyor anlamıyorum. sanki her gün et tüketiyor türk milleti, üç öğün et yiyor. kaç ailenin kaç defa sofrasına et giriyor bir ayda ? adam size dememiş zaten fakirler üstünüze niye alınıyorsunuz ?

ayrıca yapay et üretim ve tüketimi uzun vadede dünya için çok faydalı bir şey, özellikle de büyükbaş hayvanların karbon salınımı sanayilerde salınan sera ve karbonmonoksitten sonra en çok büyük bir tehlike arz eden etkenlerden. yani küresel ısınmayı durdurmak için adam çağrı yapıyor, yaptığı çağrı da zengin ülkeler için zaten fakirler için değil. Aynı çağrıyı sanayi filtreleme sistemleri için de yapıyor adam. aynı çağrıyı yenilenebilir enerjiye geçilmesi için de yapıyor, fosil yakıtları bırakalım diye de yapıyor.

Foruma üye alımı yaparken ortalama IQ testine sokmak lazım. Dünyada iklim krizine ve küresel ısınmaya en çok dikkat çeken kişilerin başında olan bill gates yanına köy çobanının koyunlarını koyup imada bulunmuş. Allah akıl fikir versin. Bu tiplerin depremi Haarp yaptı diyenler ile hiçbir farkı yok.

Yapay etin daha iyi olacağına neye göre karar verdiniz?
Metan gazi mi problem

Harbiden felsefe mezunu musun?

ben karar vermedim, dünya karar verdi. ingilizce'niz varsa şu makaleyi okuyabilirsiniz.

Metan,karbon sirkülasyonu probleminin varlığını masaya yatırmak farklı bir şey.
Yapay et faydalıdır, fayda getirecektir demek baska bir şey.
Yapay eti geç işlenmiş etin bile prion sacilimini tetiklediği,sindirim sistemini tahrip ettiği ortada özellikle büyük ruminant etleri (sigir). Işlenmemiş koyun-keçi etinin gorece fizyolojik adaptasyonun çok daha iyi olduğu yönünde suanki veriler. Yapay etin sindirim fizyolojisi ataptasyonuna fayda sağlayacağı yönündeki donenizi sormak istedim ben.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri