Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 586 gün önce görüldü
imagesqtbnANd9GcTracVH3oVEqWnoiChT_.jpg

Elimde olsa unuturdum ama ne yapabilirdim, kalbimdeydi

imagesqtbnANd9GcQKHnResX8wGNcD2KC9-.jpg

Hangi şeytan doldurdu gözlerini bilmiyorum ama, ben çok kötü vuruldum o bakışlarına.

imagesqtbnANd9GcRunonb2jJPki9QqnKOt.jpg

Sen mi ateştin her defasında beni yakan, yoksa ben miydim yanmaktan başka çaresi olmayan...

imagesqtbnANd9GcQXTOe8Ql73bvPbakI3g.jpg

Çıkmaz bir sokakta sevdim seni, sırf benden kaçmak için yol arama diye.

imagesqtbnANd9GcQlrVxqEsbyyYtuzx5pf.jpg
O giderken bir yara bırakır. Sonrakiler de o yarayı tatlı tatlı kaşır, önce acır, sonra yanar sonra kaldığı yerden kanar.

imagesqtbnANd9GcRhSHf2LgcywG-rFZ-mR.jpg

Arkanı dönüp çekip gittin eyvallah kader dedim sustum. Şimdi günah çıkarmak için kapımı çalma. Seninle öbür tarafta bile karşılaşmamak için hakkımı helal ettim.

images-18.jpg

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz, rahat bırakırdım yüreğimi. Korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!

imagesqtbnANd9GcRJe46b8uhZ3Uutfi3K2.jpg
Menfaat dünyası olmuş bu dünya, İnsana kıymet yok her şey parayla. Yüzüne gülene sakın inanma, Paran yoksa kimse DOST olur sanma!

imagesqtbnANd9GcSIMHCy6w1p6SW72syCF.jpg

Yapmak istediklerimi sıralıyorum. En başta seninle bir ömür geçirmek. Devamı yok, hepsi bu

imagesqtbnANd9GcQFGxeMUUomkd_JaiJLT.jpg

Yürü! Bir gölge gibi ardında yer alayım. Sen bana güzellik ol, ben sana ruh olayım.

imagesqtbnANd9GcQE9va8V-PKOo4YKEQTO.jpg

Dün Bir Kediye Sırf Senin Gibi Bakıyor Diye Süt Verdim.. Tırmaladı Beni Nankör! Meğer Huylarınızda Benziyormuş!

images-16.jpg

Hani durmadan soruyosun ya beni ilk gördüğün anı anlat diye, Seni ilk görüşüm yabancı bir ülkede Ezanı duymak kadar etkileyiciydi.

imagesqtbnANd9GcQe-gMcXy0y_NNiP4RmD.jpg

Sevgilisinden ayrılınca ağlayan insan: Hiç namaz vaktini kaçırdım diye gözyaşı döktün mü?

imagesqtbnANd9GcRf35yEiuG8c5osGsMh0.jpg

Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle...

imagesqtbnANd9GcT4UYk3LKVOZjBY-6orn.jpg

Hatırladın mı? Ben yeni sevgiline 'ondan bahsetmek istemiyorum' derken kastettiğin kişiyim.

imagesqtbnANd9GcTAk5gScoTfQJe2AFCY3.jpg
Sen Benim Solumda Saklı, Seccademdeki Duamsın! Sen Kalbimin En Mahrem Yanı, Rabbimin Armağanı Ve En Güzel Yangınımsın.

imagesqtbnANd9GcQ5NJfslDZ6tPyuA7mos.jpg

Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan; Onunla yaşadıklarını değil, Onun sana yaşattıklarını hatırla

imagesqtbnANd9GcTl04B43Qgp1lFczk3LP.jpg

Hayatta iki şeye güveniyorum. Biri yukarı baktığımda göremediğime, diğeri aynaya baktığımda gördüğüme.

imagesqtbnANd9GcTZ1z3rMpfoyGlOGTcTL.jpg

Erkeklik, bir çok kadında erkekliğini ispat etmek değil, tek bir kadına kadınlığını hissettirebilmektir.

jXRjGVJ.png
Bi yüzü olmayan insanlar var, bir de kalbi

Geri