Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 583 gün önce görüldü
imagesqtbnANd9GcTr-5fS0XXFwFWclQ9DA.jpg

Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu. Kim sorarsa saat kaç diye. Cevabım hep aynı; O'na doğru.

SJacd.jpg
Küçücük gözbebeğimden hayatıma girdin de, kocaman kalbimin neresine sığamadın da gittin!

NMtCq.jpg
Cenaze arabalarını süslemek gibidir yokluğunu yazmak, ne kadar güzel olsa da ölüm taşır.

aX4fFFZ.jpg
Göz, ağladığı kadar yanar ama kalp kadar yaralanmaz.

real_love-t2.jpg

Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay.

imagesqtbnANd9GcSTLyYLX3Vx6_dSUfFsp.jpg

Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever.

ujBRPkm.jpg

Yapacak daha iyi bir işim olmadığı için sürekli seni düşünüyorum.

Kendine yeni bir yol çizebilmek için, bazı insanların üzerini çizmek zorundasın.

Nbkct.jpg
İlk öpücüğü vereceğin kişiyi bulmak eşsiz bir şeydir. Sonunda dudaklarınız birbirine değdiğinde, onları her yerinde hissedersin.

PHAycN6.jpg
Ben zaten sırılsıklam aşıktım sana, ağlatmana ne gerek vardı!

0EKThqb.jpg
Gülüşünü seversin, sohbetini seversin, sesini seversin. İlla yüzünü görmek şart değil! Yüreğindeki duruşunu seversin.

Artık ben aşkı yazmayacağım, çok gerekiyorsa aşk beni yazsın!

zUp4P.jpg
Ey sevgili! Ağzımda lokma varken konuşmak kolay da, yüreğimde sen varken susmak ne zormuş.

imagesqtbnANd9GcTracVH3oVEqWnoiChT_.jpg

Elimde olsa unuturdum ama ne yapabilirdim, kalbimdeydi.

zQMHbRL.jpg
Özür dilerim kalbim. Küçücük bir mutluluğu sana çok gören birine emanet ettim ben seni.

imagesqtbnANd9GcQf0_8dgBJPMQP5WwPAA.jpg
Ellerimin ellerine dokunduğu o ilk anı hatırlıyorum, 'Elimi verdim, kalbimi kaptırdım'.

Neyine güvenirsin ki bu dünyanın; geçmişi tufandır, geleceği kıyamet.

hgP4Avx.jpg
Doğrusunu söylemek gerekirse döneceğine dair inancım kalmadı benim. Ama yalanlarla avunmak var işte... Olmayan bir ihtimale aşığım hala.

pvn3i17.jpg
O kadar masum sevdim ki seni, gözlerine bakarken bile utandım!

rmMxOYM.jpg
Sen benim uzak oluşuma aldanma... Güneş olur ısıtır; Rüzgar olur sarılır; Yağmur olur öperim.

Geri