Yanınızda yabancı dil konuşulsa?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bi ara şey yazdim.

What your think?
Bitane kezo geldi sey yazdı ee salak klaus ingilizce bilmiosan konusma

What your think nedemek ya
Onun doğrusu What your thinking olmalı yazmisti hdhdsjsjdjsjsjshsjaja

Gidip bi ingilize desen ki What your think adam dönüp demezki bu ne diyor anlamiyorum. Gercekten bazen bazi karsi cinsleri cok kekomanci buluyorum :(

Tamam arkadaslar en iyi ingilizceyi siz biliosunuz

olsun
ya bilmemek ayıp değil ki
ukalaca üstten bakıp eleştirmek ayıp dkfhhsk

neyse en azından güldürüyorlar sağolsunlar
çok yaşayacağız :d

Ulan bildigin kor cahiller su lafi yazan aza nekadar akilli olabilir?
Anca arkadaslari tarafindan yalandan pohpohlanir hepsi okadar..

Ya kurban sen nediysin whar your think nedmeek salak klaus ingilizce bilmiosan konusma kurban djjssjsjdjsjsjsajsjsjdhsjaj

Bazen metroda, tramvayda turistlere denk geliyorum. Eminönü'nden Sultanahmet'den geçen tramvaya falan binerseniz sık karşılaşabilirsiniz

bu işin jargonu konuşulacak dile yabancı olan kişilere "kusura bakmayın" diyerek konuşmaya başlamak ve uzun tutmamaktır. örneğin türklerin ve fransızların olduğu bi ortamda iki taraftan birinin kendi dilinde spesifik bir şey konuşması gerektiğinde diğer tarafa "sorry for turkish/french" minvalinde bir şey demesi beklenir. konuşma bi tık uzarsa da bittiğinde ufaktan bir açıklama yapılır.

Bizimkilerin sürekli yaptığı şey, küfrederler genelde

kör taklidi yaparım

Ne kadar yabancı mesela

okadar amatör sesler english version konusu açtık kimse pratik yapmıyor ya öf

Güzelim Türkçemiz varken;dd ne gerek var yabancı dillere

10 yildir yanimda yabanci dil konusuluyor, beni rahatsiz etmiyor tam tersi ogreniyorum.

Ben Almanlara inat ingilizce konusuyorum onlarda bana bònk bònk bakiyor. Ee nasilmis xss
Sezeenn Almancan var mi senin ? bizim koyun sivesi Almancaya cok yakin. Yani konusulan ve yazilan her seyi anliyorum o yuzden, sadece konusmada biraz zorlaniyorum akici konusamiyorum.

Sezeenn Almancan var mi senin ? bizim koyun sivesi Almancaya cok yakin. Yani konusulan ve yazilan her seyi anliyorum o yuzden, sadece konusmada biraz zorlaniyorum akici konusamiyorum.
Evet cnm. Yani ust duzey Almancam yok ama herseyimi kendim hal ediyorum. + nerdeyse butun herseyi anliyorum ama 100% konusamiyorum
O yuzden biliyosam gittigim yerde ingilizce konusan var direk onun avantajini kullaniyorum kendimide rahat hisediyirum. Etrafimdakiler der ama konusmak icin cekinme konusman iyi ama takintililik iste..

Senin dilin zaten sert bee. Bide almancayi dert etme:=

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri