Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık karalayamıcak kadar az vaktim var derken bile kendime inandırıcı gelmiyorum. Ne dakikalarım kısaldı ne de günlerimi elimden aldılar.Yaşa bizi diye bağıran dakikalarım ve umut ile uyandıran günlerim var aslında. Mutsuzluğun içinde yaşamaya o kadar hevesliyim ki.Yaşamaya çalıştığım o minik şehirde havanın soğukluğuna aldırmadan ayakları çıplak gezen o çocuklara teslim etmek istiyorum mutluluğumu. Dün birisinin yanından geçerken üşüyorum diye şarkı söylediğini duydum. Ben sadece mutlu olduğumda şarkı söylerim bir de eti puf aldığımda. Nerden çıkardın o şarkıyı kalbinden çocuk ? Neden benim kalbimden çıkamadın ? Dönsem bir daha karşılaşır mıydık bilmiyorum ama gözlerinde hayatımı değiştirecek kadar çok umut vardı. Ayakkabılarımı alsan umutlarından azıcık verir misin ?
küçücüğüm, bu senin sesin, güzel ırmak önce rüzgarın öptüğü, sonra benim öptüğüm bu bitmemiş şiirler, senin ayak bileklerin soluğun, kokun, karnın, gölgeli gözlerin.