Yalnızlığın Fırınlanmış Kokusu.

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
Yüz hatlarıma depremler kazandırdın.

tumblr_ln2fsiapVM1qfc51yo1_500_large.jpg

[YOUTUBE]aTLySbGoMX0#![/YOUTUBE]

Belki bizi de öpücüklü bir kağıt karşılaştırır. :)

Oturdum derdimize ortak olan insanları okudum az önce.Nasılda üzgünler bizim gibi.
Uzun cümlelerine dertlerini sığdırmaya çalışmışlar.Sığmıyor ki , ne kadar anlatırsan anlat hep bir köşende bir cümle kalıyor.Toplumun yaptığımı ayrımı neden biz çekiyoruz ki aslında.Ayrım yapanlar ayrılsa olmazlar mı ? Olmuyo işte. Seni sakladığım gibi saklamam gerekiyomuş gözyaşlarımı da. Sahi gizli saklı yaşasak olmaz mı aşkı ? Kimsenin bilmediği bir dünyada öpüşsek , kimsenin göremiceği bi yerde oturup gülüşsek.Hayallerimizin kısıtlanmadığı bi dünyada birbirimize dokunsak. Sevdirseler ya seni bu dünyada tipine yandığım.

Eva.

tumblr_mhjmz32J8V1rjjopko1_1280.png

Ellerimi açıyorum ve dilimin ucundan düşmüyor sevdiğim..
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]​
Duam oldun,​
Kabulüm ol​
Hayr ile​
Aşk ile...​

66108_10151510056589845_291661474_n.jpg

tumblr_mhk9i24w6b1r1okneo1_500.jpg

Daha demin bir kız çocuğu sevindi.Salı günü sabahları uyuyacağını söyledi ders programı ona. Perşembe ve cuma öğleden sonra al git başını dar , eski Niğde sokaklarında hep aynı noktaya dönerek gez dolaş kendini kaybet diye kışkırtan bir ders programı gördü daha demin.Şu hayali içtiği kahvelerle gerçekte de barışabileceği düşüncesi aklına geldi vazgeçti.Onun yerine portakal suyu içerdi.Zaten en sevdiklerini seçtiği için güzel olan herşeyi kaybetmişti hayatında.Bir kez daha kaybetmesi ne farkettirecekti ki.Karar verdi sonra daha öncede verdiği kararı tekrar verdi.Hangi kararı yeniden verdiğini kimseye söylemedi.

374222_10151486205109845_1217221618_n.jpg

Susuyorum ama gırtlağıma dayandı Affa akmak isteyen her hece ,
Pişmanlığımdan çıktı kamburum , bakmayın genç göründüğüme..

Geri