Yalnız Yürürken Yanınızdan Geçen Sarmaş Dolaş Sevgililerden Rahatsız Olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 198 gün önce görüldü

?

• Olurum.

Kullanılan: 6 25.0%
  • Olmam.

Kullanılan: 18 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Sokakta yalnız yürürken yanınızdan geçen sarmaş dolaş sevgililerden rahatsız olur musunuz? :dusun:​

Sokakta yalnız yürürken yanınızdan geçen sarmaş dolaş sevgililerden rahatsız olur musunuz? :dusun:
öncelikle konu için teşekkür ederim bana uyan bir yazı olduğu için cevap yazamayı uygun buluyorum Ben yanlız yaşayan biri olduğum için yaşadım şehirde bu tür şeyleri çok gördüğüm için alıştım artık aslında bir yandan iyi bir yandan kötü ama benim yönümden onunda bir yeri ve zamanı var ve bunun yeri asla sokak değil..

öncelikle konu için teşekkür ederim bana uyan bir yazı olduğu için cevap yazamayı uygun buluyorum Ben yanlız yaşayan biri olduğum için yaşadım şehirde bu tür şeyleri çok gördüğüm için alıştım artık aslında bir yandan iyi bir yandan kötü ama benim yönümden onunda bir yeri ve zamanı var ve bunu yeri asla sokak değil..
Rica ederim. :cici:
Bazıları rahatsız edici olabiliyor haklısınız. Güzel bir yorum olmuş. :)

Ben rahatsız olduğum için temennilerimi dile getirdim ve herkeze saygı duyarım herkez bana göre saygısız olsa dahi..

niye rahatsiz olayim canim, sokakta sevismiyorlar heralde, sarilip dolassin bana ne

Az çok oluyorum tabi. Olan var olamayan var kardeşim ! ! !

ya şimdi anlık bir görüntü için rahatsız olunmaz mesela metroda çok yiyişen oluyor onlar rahatsız edici tabi çok şahit oluyorum

Almanyada çok var alıştık sonuçta almanlar için normal bişi öpüşmekten ileri gitmek de türkiyede de yapılıyor ya sokak ortasında ona yanıyorum.
Abartılı olan şeylerden bende rahatsız oluyorum kendim utanıyorum ya.

rahatsız olmuyorum olmamasınada bildiğin hasetliğim tutuyor lan.

ibadeath Hem rahatsız olmam hem de bu söyledikleri hatırlamam bile :) Bu da değişik bi bakış açısı tabi :D

alone. ben bir daha dönüp kendi yazdığıma baktım sonra seninkine bir şey anlamadım hangi kafayla yazdıysam artık:))

ibadeath ben de ikimizin yazdıklarından bir şey anlamadım ama yazdım işte, boşver yani :D

hiç çaktırmıyoruz emin ol ki.

Geri