Hüma
Altın Üye
-
-
-
-
Sokakta yalnız yürürken yanınızdan geçen sarmaş dolaş sevgililerden rahatsız olur musunuz? :dusun:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öncelikle konu için teşekkür ederim bana uyan bir yazı olduğu için cevap yazamayı uygun buluyorum Ben yanlız yaşayan biri olduğum için yaşadım şehirde bu tür şeyleri çok gördüğüm için alıştım artık aslında bir yandan iyi bir yandan kötü ama benim yönümden onunda bir yeri ve zamanı var ve bunun yeri asla sokak değil..
Sokakta yalnız yürürken yanınızdan geçen sarmaş dolaş sevgililerden rahatsız olur musunuz? :dusun:
Rica ederim. :cici:öncelikle konu için teşekkür ederim bana uyan bir yazı olduğu için cevap yazamayı uygun buluyorum Ben yanlız yaşayan biri olduğum için yaşadım şehirde bu tür şeyleri çok gördüğüm için alıştım artık aslında bir yandan iyi bir yandan kötü ama benim yönümden onunda bir yeri ve zamanı var ve bunu yeri asla sokak değil..