Yalnız yaşayan erkek

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Yazık bunlara her şeyi tek başlarına yapmak zorundalar, birde evde kalmış olma ihtimalleri var tabii.​

herşeyi derken?

İçin fesat.
Temizlik, ütü, çamaşır, bulaşık, yemek gibi şeylerden bahsettim orada ben. :T:

Evin hafta sonları boş kalma ihtimali hiç yoktur ev sahibini 1 bira ile kandırıp evi işgal ederler ve sıkça misafiriniz olur..Tuvaletin kapısını kapatmaya bile lüzum görmezsiniz hatta temizlik yapmaya bile sevgili yapılacak ideal erkektir ayrıca..

Yillardir tek kaliyordum valla, hiçte zorlanmadim. Aksine gayet keyifli gelen giden çok oluyor. Bide temizliğissağolsun kızlar yapio gerek bile yok bana sadece yemek gerçi adam gibi yemek yemiyorum ki :D sadece özel misafirler geldiğinde. Haricinde gayet rahatim. Rahattim yani artık annem benimle olduğu için eski gunlerimi arıyorum. Özetle bambaşkadir tek yaşamak.

Vuhuuu işte benim konum.d
Üniversite, üniversite okunan şehirde iş hayatı, memleketinde iş hayatı derken yalnız yaşamanın rahatlığını dibine kadar yaşayan bir adam olmaktan mütevellit konuya daldım. Hoş şehrimdeki son birkaç ayım belkide ancak bu tür yalnızlıkların adı yalnızlık sadece çünkü günlük hayattaki standart ihtiyaçları icra etme sırasında mutlaka bir ortak bulabiliyorsunuz. Yemek yapmak hariç temizlik vb. durumlarda sizin bu tür işleri gören arkadaşa yardım etme durumuna düşme ihtimaliniz bile var. Yemek hariç çünkü denemelerim mutfağa dişi bir sineği bile sokmamam gerektiğini gösteriyor.d

Dedim ya adı yalnız yaşamak, beni yalnız bırakmayan bütün insanlarımı öpüyorum buradan=)

Binottabi: aile özlemi bambaşka bir şey=)

Yalnız yapıyorum çoğu şeyi de yalnız yapmıyorum sağ olsun sevenlerim :)

Tek yaşamak gibisi yok. Sağlıklı da. Her türlü mikroba karşı vücudunuz bağışıklık kazanıyo.

O ev cünüptür, her türlü şeyler yapılır, Allah ıslah etsin.​

Eşim de benden önce yalnız yaşıyordu. Adam dikişten Kayseri mantısına kadar her şeyi biliyor dkfjfjfjt bana çekici geliyor yalnız yaşayan erkek. Her işini tek başına halledebilen, becerikli, yemeğini aşını hazırlayabilen bu sebeple evlendikten sonra bile eşine fazla yük atmayan, bazen akşam yemeğinin olmamasını sorun etmeyen, eşini evde bulamayınca pürüz çıkarmayan daha anlayışlı bireyler oluyorlar. Aferin onlara.

evde kalmış ne demek jdhhd herkes evlenmek bir insanla hayat geçirmek zorunda mı ya. ayrıca neden yazık olsun belki her şeyi kendi yapmaktan mutludur.

Manitasiylaa dışarda buluşup para verip çay icmek yerine evde rahat rahat bulusup cay demleyip icebilen erkek :p

Geri