Yalnız yaşayan erkek

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Orta yaslisi samda kayisi
Universitelisi cekilmez

Bir yaştan sonra sıkıyor her şeyi yalnız yapmak (aslında hep sıkıyordu bazı şeyleri yapmak) Mesela Temizlik, Ütü, Bulaşık, Özellikle de Cam silmek.

Erkekler kesinlikle yalnız yaşamalı!

Geçen yıla kadar bendim. İyi yanları da var , zor yanları da var.

Hayat kadınları ve konsomatrisler sırdaşıdır , arkadaşları değil.

1 sene kadar yaşadım kafayı güzel yapıyor duvarlarla konuşuyorsun. ben deli değilim diyorum sonra yok yok harbi sıkıntılı tek yalnız yaşamayın. ^^

4 senedir yalnız yaşıyorum ve gayet de mutluyum. Her şeyi kendim yapmaya alıştım ki yapabiliyorum da zaten! Mükemmel bir his.

Evde mutlaka bir ses olmalı.
Yalnızlık zor zanaat.

Tuvalete girerken kapıyı kapama ihtiyacı duymaz.

Manisa Tarzanı geldi aklıma. Örgür, yalnız ve evsiz.

Her işini kendi yapabildiği için-geneli- gözümde ekstra çekicileşen erkeklerdir. Ütü yapabilenlerine hele bayılırım. Böyle seninle çamaşırları kaç derecede yıkamalı tartışması yapıp haklı çıkmaları, yemek yaparken kendince yöntemler bulmaları falan müthiş.
Toplumun kendi kafasına göre kadına yüklediği her şeyi yapmaları da bu duruma karşı tavırlarında bir gelişim sağlıyor.
10+ senedir yalnız yaşayan kuzenim "evlensene artık yemeğini bıdı bıdını yapan olsun" diyen bir akrabaya "ben zaten senelerdir her işimi kendim yapabiliyorum ve evliliği de kadınlar bunları yapsın diye istemiyorum" demişti. Hemen dedim klonluyoruz seni.
Not: Kuzenim sevgilisinden ayrıldığı an müracaat PM kızlar. :p

Kadınlar tarafından potansiyel tehlike olarak görünen erkek.
Hadi ama hanımlar; o kadar kötü değiliz.
Hem yıllarca kendi yemeğini, ütüsünü, temizliğini yapan adamdan ne zarar gelirki?

Erkeği bilmem ama ben yalnız yaşamak isterim. Güzel bence yalnız yaşamak. Yalnız yaşamanın getirdiği sorumluluklar fazla olsa da özgürsün.

eskiden bana da cazip, çekici gelirdi: ev iş, yemek vs. vs., kendi başının çaresine bakabilen erkek. evet, ama son yıllarda tam tersini düşünüyorum maalesef. yalnız yaşayan erkekten korkulur; uzak durun, aşkolar..............

Yaklaşık 15 yıldır yalnız yaşıyorum. Bir aralar 1-2 sene ev arkadaşı aldım ama ev arkadaşlığı zor diye ayırdım. Yalnız yaşamanın zorlukları da var güzellikleri de. Yemek yapmayı biliyorsanız, temizlik yapıp planlı ev işi yapıyorsanız bence güzellikleri daha fazla oluyor. Ev içerisinde rahat hareket edip, istediğiniz zaman kahvaltısı yemeği çayı yapabiliyor. İstediğiniz şekilde müzik dinleyip film izleyebiliyorsunuz. Özgürlük ortamını kendinize göre belirliyorsunuz. O yüzden evlenmeyecekseniz ev arkadaşı almayın yalnız yaşamak daha güzel ki ben çok seviyorum :)

Tek yaşamak gibisi yok. Sağlıklı da. Her türlü mikroba karşı vücudunuz bağışıklık kazanıyo.
lan sen var ya :ddd clsöxlsçx
geçen hafta bi günde dört defa makine çalıştırdım diye isyan ediyodun
buraya da mikrop falan
kaedeşim detay ver detayyyy

Geri