Yalnız yaşamak..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir dönem olması gereken bir durum aslında.
Kendi kendinizi tanımanıza ve güçlenmenize olanak sağlar yalnızlık.
...ve unutmamak gerek ki anne de, baba da,evlat da olsa birilerine mahkum olmak için gelmedik dünyaya.
Birilerinin mutluluğu için kendinizi kurban edip, ruhunuzu belki de bir ömür tamir edilemeyecek şekilde sakat bırakmayın.
Hep derim rollerin hakkını vermek önemli.
Öğrenciysen iyi bir öğrenci, evlatsan iyi bir evlat, ebeveynsen iyi bir ebeveyn olmak bunun için elinden geleni yapabilmek önemli.
Yaptıysan ve inatla suistimal ediliyorsa zorlama.
Önce sen mutlu olmalısın

Tuvaletin kapısını kapatmadan sıçmak, banyo kapısını kapatmadan duş alıp rahat rahat ossurmak ve burnunu oymak gibi konforlu bir alan yaratıyor yalnız yaşamak.
Yalnız nasıl sevişme oluyor onu ben de bilmiyorum, muhtemelen çavuşu tokatlamak durumundan bahsediyor olabilir.
Yalnız yaşayalım ama yalnız ölmeyelim çocuklar.

Her insanin yalniz yasayip, kendi ayaklarinin uzerinde durdugu, hayatini duzene soktugu, kendi kriterlerini belirledigi bir donem olmali.

Ama bunu illa ki sosyal anlamda da yalnizlasmayla bir tutmamak gerek. Insan olarak bazi ihtiyaclarimiz var. Sevgi gormek, deger gormek,kabul gormek ve ilgi vs bunlardan bazilari. Bunlari ailenizden, arkadaslarinizdan, sevgilinizden temin edebiliyorsaniz, yalniz yasamakta bir sorun yok. Ancak, temel ihtiyaciniz olan bu durumu doyuramiyorsaniz ve ustune yalniz kaliyorsaniz, psikolojik olarak zorlanacaginiz, kendinize de zarar vereceginiz bir surece gireceksiniz demektir. Yalnizligi, bu tarz durumlarda hic onermedim ve onermeyecegim.

Kimi zaman yatağın altından çıkan bir hayalürünü canavara elini uzatıp "tanışabilirmiyiz" dedirtecek çaresizliğin getirdiği cesur durumlar yaratabilir ki bu aslında trajik bir şey. Kalabalıktan sıyrıldım düşüncesi içerisindeyken saatlerce kalabalığı düşündüğünü farkedersin mesele fiziksel olarak yanlızken düşünceler daha kalabalıktır mesela. Çiçeklerin olduğu bir bahçe fotoğrafına bakarken en alakasız renkte olan çiçek ile kendini modellersin mesela. " aaa aynı ben mk eheuehe "
Güzel yanları çok ama zaman aşımına uğramaması lazım. İzoleye dönüştüğünde tecrite kadar evrilir. Buda evde oturup tv izlerken "yan oda da birimi acabamk" dedirtebilir.

Artıları da var eksileri de. Bir erkek için eksileri daha fazla sanırım. Bir de insanın etrafı tenhalaşınca sıkıcı olabiliyor.

Arkadaşlar, yalnızlık Allah'a mahcuptur.

Lütfen evlenin ve derhal kız çocuğu yapın. Kız çocuğunuz yoksa niye yaşıyorsunuz ki? Amaç nedir?
Kendimi Seyhan nehrine atmaya gidiyorum, bayz.

Geri