Yalçın Kimdir??

Konu sahibi son olarak 2383 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Şubat 1989 Bursa doğumluyum ve bu şehirde geçti ömrüm Ailemin 2 numaralı çocuğuyum bir ablam var benden 4 yaş büyük olan.Bursa ya aşık bir insanım ve şehrimin herşeyiyle gurur duyarım.

Makina bölümü mezunuyum ki istediğim şeyler bşka olsada hayat beni böyle yönlendirmişti aslınta tüm isteğim Tarih öğretmenliği olmuştur ama yinede mesleğimi sevdim diyebilirim.Yakın dönemde CNC kurslarıan gidip mesleğimde kendimi oldukça geliştirdim şimdi onlar beni değil ben işi seçer hale geldim şuan Bosch a çalışıyorum Türkiye otomotiv sektöründe üretilen bir malzeme konusunda Türkiyede tek haline gelmiş bir bölümün vardiya sorumlusuyum...

İş dışında siyasi olarak pek çok yapının ve görevin içnide yer aldım Dini bazı projelerde yer aldım son olrak siyaset konusunda liderlik okuluna başlamak üzereyim sertifikalı olarak bazı liderlik pozisyonlarını düşünüyorum...

Yalçının hayalleri dersek buraya yazamayacağım kadar ağırdı derdim:)

Kişisel gelişime çok aşırı önem veririm bunun için Psikoloji,Felsefe,Tarih adına çokça miktarda bilgi sahibi oldum ve bunu paylaşmayı seven biriyim ve pek çok dalda bilgi sahip olmak benim en dikkaç çeken özelliğimdir

Dostluğa çok önem veren biriyim yolumda baş konulduğu kadar yoluna baş koyarım dostlarımın.İnsanları severim onlar için bile savaşırım ya ak ya karadır herşey.Net ve yerine göre davranan biriyimdir ve insanların karakterini anlamak için bir kaç kere konuşmam o kişiyi dinlemem yeterlidir ki beni tanıyanlar bunu iyi bilirler ki şok olanlarını da gördüm:) samimiyimdir bayan ve bay olarak değil insan olarak bakarım her bireye her zaman verdikleri değer kadar değer veririm bu kadar yeterli sanırım;)

Bir savaşa katılacak olsam ve yanına forumdan birisini seç deseler ilk seçeceğim kişidir Yalçın. Güzel bir anlatım olmuş dostum.

Her şey gönlünce olur inşALLAH ;)

Bir savaşa katılacak olsam ve yanına forumdan birisini seç deseler ilk seçeceğim kişidir Yalçın. Güzel bir anlatım olmuş dostum.

Her şey gönlünce olur inşALLAH ;)

iyi bir dava arkadaşı olurduk kesinlikle:)

ayrıca teşekkürler ...

AeQUiTaS Seni tanımak güzel ve iyiki tanımışım dediklerimin nadide insanların arasındasın :) güzel insansın allah bahtını açık etsin canım Arkadaşım:srl:

@AeQUiTaS Seni tanımak güzel ve iyiki tanımışım dediklerimin nadide insanların arasındasın :) güzel insansın allah bahtını açık etsin canım Arkadaşım:srl:

canımsın sen kesinlkle söylediklerin senin içinde geçerli iyiki tanımışım her daim mutlu ol sen:)

Bir kişiyi daha tanımış olduk forumdan:) Herşey gönlünce olsun:)

Seni tanıdığıma memnun oldum, forumda duruşun biraz daha yaşın büyük gibi gelmişti bana. Mutluluklar hayatınızda.

AeQUiTaS konuyu okumadım neden çnk zaten daha fazlasını hatta herşeyini biliyorum ne konuyu okuyupta gözlerimi yorucam :D:D:D

Yalçın agresifliği bazen inatı bazen ikilemleri bazen kaprisleri bazen bunalımları bazen geslikleri olmasa vallaha süper bi insan :zuha: En azından ben suratına tükrünce oda aynen karşılık verebiliyo :zuha: ben bu adamın beyninin ön lobunu çenemle tükettim :D:D:D

Ama şu varki adamdır adamın dibidir :D:D:D:D:D
Şaka bi yana bazen çokta nadir olsa:D:D iyi ki hayatımda olduğunu düşünüyorum çok iyi bi dosttur her derdimde her zaman yanımda oldu :srl: canımdır kısacası :p

Çok değerli bilgili birisidir ,tanışmamız kötü oldu ama sonrası çok güzeldi , tekrardan tanıdığıma memnun oldum :)

Keyifle okuduğum bir yazı daha :)

Yüreğine Sağlık Harika olmuş.

paylaşım için teşekkürler Yalçın.

Güzel bir tanıtım olmuş :) Eğer ben bu sitede halen varsam onun sayesindedir :)

@AeQUiTaS konuyu okumadım neden çnk zaten daha fazlasını hatta herşeyini biliyorum ne konuyu okuyupta gözlerimi yorucam :D:D:D

Yalçın agresifliği bazen inatı bazen ikilemleri bazen kaprisleri bazen bunalımları bazen geslikleri olmasa vallaha süper bi insan :zuha: En azından ben suratına tükrünce oda aynen karşılık verebiliyo :zuha: ben bu adamın beyninin ön lobunu çenemle tükettim :D:D:D

Ama şu varki adamdır adamın dibidir :D:D:D:D:D
Şaka bi yana bazen çokta nadir olsa:D:D iyi ki hayatımda olduğunu düşünüyorum çok iyi bi dosttur her derdimde her zaman yanımda oldu :srl: canımdır kısacası :p

yapıcak bişey yok deli kız hehebeni bilirsin sen severim seni sağolasın sevildiğimi bilmek güzel bişey canımsın :)

ve yazan herkese teşekkürler ben hiç bir zaman değer vermediğime şirin sözler söylemedim samimiyetime inansın veya inanmasın ve buraya yazan arkadaşlar değerlisiniz sizler ya unutmayın;)

Siyaset lideri okulunamı okuyacaksın orasıda neresi bak onu bilmiyrdum :) Hemen herseyini bende biliyrodum zaten :)

Siyaset lideri okulunamı okuyacaksın orasıda neresi bak onu bilmiyrdum :) Hemen herseyini bende biliyrodum zaten :)

evet ismini veremyeceğim bir partinin liderlik okuluna gidicem inşallah daha aktif görevler için tabiki:)

@AeQUiTaS Seni tanımak çok güzel. Düşüncelerinle,davranşlarınla bende apayrı yeri olan birisin. Sohbetin güzel, dostluğun harika Rabbim her ne diliyo isen bu hayattan onları yaşamayı nasip etsin :cici: Ne kaaa güzel duaa ediyom baak. Seni tanımadan önce anarşist biriydim azcık imana geldim :D Ama şaka bir yana varlığın ruhuma ii geldi kii :cici:İyi ki varsın ve bizlerlesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri