Yalçın Kimdir??

Konu sahibi son olarak 2384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AeQUiTaS Seni tanımak çok güzel. Düşüncelerinle,davranşlarınla bende apayrı yeri olan birisin. Sohbetin güzel, dostluğun harika Rabbim her ne diliyo isen bu hayattan onları yaşamayı nasip etsin :cici: Ne kaaa güzel duaa ediyom baak. Seni tanımadan önce anarşist biriydim azcık imana geldim :D Ama şaka bir yana varlığın ruhuma ii geldi kii :cici:İyi ki varsın ve bizlerlesin...

senide tanımak harika en başta sözlerimi duyunca dalga geçiyorum sanmıştın hatırlıyorum o zamanı ve bende anarşist ruhluyum tabi bu bazı şeylere göre değişiyor iyiki varsın ve olmalısın...:srl:

Düşüncelerimizin paralel olduğu öyle çok konu var ki , Yalçın ile sohbet etmek başka güzel. Anlatmak istediklerini anlatma becerisi konuştukça konuşma dürtüsünü harekete geçiriyor. Ağırbaşlı olduğu kadar ince espri sahibi. Ve oldukça kibar.

Geçmişin çakıl taşlarını bir bir sabırla toplayan elleriniz , hep mutluluğa uzansın. :cici:

- Ben Azçok Biliyordum Sanki Bunları.Hiç yabancıı Gelmedii:p
ortak Derim Hocam Derim,Velhasıl fikirleriyle Bana eşlik Eden,Yol Gösteren Kadim Dost.
Allah yolunu Açık Etsin.

bu tanitimina cokca inatci ve sinirli oldugunu eklemeyi unutmussun :p güzel tanitim paylasim icin tesekkürler.

arkadaşlar değerli yorumlarınızı görmek beni sevindirdi gerçekten sağolun

Henna oratağım ben herzaman yanındayım :)

Smyrna haklısın ya acele yazdım dı da unutmuşum:) 100 numaralı adam gibiyim:D

Z3yn3P hanım sözlerinize katılıyorum fikirlerimiz fazlaca beziyor ki gariplikler bile oluyor 3 ekre olduğu gibi dediğimi anladınız siz:)

Ares eyvallah kardeşim daha da tanırız inşallah:)

Kardeşim güzel yazın için teşekkürler , bugün birdahada anladım iyi niyetli birisi olduğunu.Fair Play herzaman :D

Daha detaylı tanıdım çok güzel anlatmışsın kendini (: Hayatında istediğin herşey gerçekleşir umarım =)

güzel bir tanıtım olmuş,eline sağlık.

6. hissi çok kuvvetlidir bi de :p
Yüreğine sağlık abim :)

Daha detaylı tanıdım çok güzel anlatmışsın kendini (: Hayatında istediğin herşey gerçekleşir umarım =)

güzel bir tanıtım olmuş,eline sağlık.

Kardeşim güzel yazın için teşekkürler , bugün birdahada anladım iyi niyetli birisi olduğunu.Fair Play herzaman :D

sağolun arkadaşlar kıymetli yorumlarınız için

TıLsıM affettim seni hehe:o cansın:)

Rabbim herseyi gonlune gore versin Yalcin..

AeQUiTaS;

yaptigim 21 subattaki yorumu unut :p
seni tanidigima cok memnun oldum efendim :p

bendeki yerin apayri, cok farkli, yüregimin en güzel kösesine geldin oturdun :srl: hic gitme, her daim yanimda ol :)

seviliyorsunuz bayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri