Yakışıklı erkeğin düşmanı çok mu olur?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
ilgi gören erkek kıskanılır,
birde en sevdiği woman arkadası tarafından ilgi görüyorsa alttan alttan laf atmalara baslarlar.

ne dusmani ya. herkes onlari sever. erkek-kadin fark etmiyor. hatta yasli teyzesinden tut, genc kizlara kadar gider. herkes bayilir. kendilerini de sevdirirler dogrusu, bu da bir gercek. bu ''asiri'' yakisikli erkekler bana ''evin en kucuk oglu'' enerjisini veriyo. gordugum an anlarim. uzak olsun boklu gotluler :d

ne dusmani ya. herkes onlari sever. erkek-kadin fark etmiyor. hatta yasli teyzesinden tut, genc kizlara kadar gider. herkes bayilir. kendilerini de sevdirirler dogrusu, bu da bir gercek. bu ''asiri'' yakisikli erkekler bana ''evin en kucuk oglu'' enerjisini veriyo. gordugum an anlarim. uzak olsun boklu gotluler :d
Ek olarak eğlenmesini gerçekten bilen kişiler oluyor Hsjsjsjs

Ek olarak eğlenmesini gerçekten bilen kişiler oluyor Hsjsjsjs
yup. eglenceli, aurasi yuksek, cekici, aman dunya onlerine serili aman aman. cok ovulurler, ovulmeyi de isterler sarttir hani. bunlar sadece almayi biliyorlar, vermeyi degil. aslinda kadin gibiler, ama hetero versiyonu. aklimda hemen bir kac kisi canlandi bu kategoriye giren. ya galiba bir ben sevmiyor ve yorucu buluyorum bunlari :d nefret nefrettttt

Hayranı da çok olur, çekemeyeni de…

Geri