Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşman tabiri çok farklı bir şey. Burada bahsedilen şey sanırım, diğer erkeklerin kıskançlık durumuna benzetme.
Eğer öyleyse, erkekler arkasında kadınların ki gibi yoğun kıskançlık durumu yok. Kadınların hemen hepsi, diğer kadınları kendine rakip görür, erkeklerde durum çok çok düşük.
Yakışıklı erkeğe asılan ve peşinde koşan kadın sayısı fazla oluyor ancak erkeklerin birbirini bu konuda kıskandığını sanmıyorum çünkü bir insanı var eden çok sayıda nitelik vardır, görsellik ise ilk etapta vitrinde olandır ancak asla yeterli değildir.
Yakışıklı bir erkek her kadına çekici gelmez çünkü davranışları, üslubu, toplum içindeki saygınlığı v.s ile desteklemesi gerekir.
Çekicidir ancak çok da yakışıklı değildir. Bu durumda da çekici olan her zaman daha avantajlıdır.
Las Vegas'ta "nasıl zengin koca bulunur" kursu veren bir kuruluşun belgeselini izlemiştim. Bir Bayan, para olunca birden çok çekici buluyorum, yorumu yapmıştı. Yakışıklı erkekler Armut topluyor. Kıskanılan erkekler farklı.
Canım
Benim düşmanlık ile ilgili farklı planlarım olur . Zamanın birinde benim hakkımda bir platformda acılan illegal konuda sırf bazı kişilere yaranmak için benim için farkı şeyler söyleyip sonra özür dileyen adamın sevgilisini elinden alıp kendime aşık edip sonra o adama bunu neden yaptığımı o dönemin ekran resimleri ile atıp o iş öyle yapılmaz böyle yapılır diyerekten intikamımi aldım.
Ben efendi adamım ya
Sjsjsjsjs