ne
Elmas Üye
AnladımOnline olduğum her an potadayım işte...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AnladımOnline olduğum her an potadayım işte...
Hedef ben miyim..
Başına tarçın rengi çorap örüyorlar haberin yok kkjhjjjbjvkbHedef ben miyim..
Bana bir şey olmaz, sen kendine dikkat et aman. Benim koruyucu meleklerim var..Başına tarçın rengi çorap örüyorlar haberin yok kkjhjjjbjvkb
Yapma etme bitişe yakacan bak bana ben susuyorum sendeki bomba ise bende ki F16 hatta S 400 kjkjkhBüyük bir bomba patlatıp 1 sene banlattırmayı düşünüyorum kendimi ama bomba okadar büyük ki korkuyorum ahahahah
A yok yok elimde bomba yok kendimle alakalı bişey yapıp imha edeyim diyorum kendimi :dYapma etme bitişe yakacan bak bana ben susuyorum sendeki bomba ise bende ki F16 hatta S 400 kjkjkh
Ban atana 100 avro çalışır. El altından, vergiye takılmadan, IBAN'a atmam, elden veririm..ulan buna ben patlarım. keşke banlansa.
valla sebepte var, gidip gelip birine çatıp duruyor.Ban atana 100 avro çalışır. El altından, vergiye takılmadan, IBAN'a atmam, elden veririm..
Banlandıktan sonra Run: beni foruma çağırmayın küfür ederimBan atana 100 avro çalışır. El altından, vergiye takılmadan, IBAN'a atmam, elden veririm..
Karga'dan sonra sen de beni zorbalıyor demekBanlandıktan sonra Run: beni foruma çağırmayın küfür ederim
Banı açıldıktan sonra Run: selam arkadaşlar hepinizi çok özledim
yavrum ben dakikaları sayiyordum. 20 dakika geç açılmıştı bunun yüzünden tartıştığım için yine banladılar...Karga'dan sonra sen de beni zorbalıyor demek![]()
Böyle arkadaşlara can kurban..
Karga gibi olacaksın, ban açıldığı an forumda şak diye haha.
Takdir ediyorum seni kardeşim.ben ben