Soru Yakın çevre insanın aynası mıdır?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Aile, akraba, iş çevrenizdeki kişileri seçme şansınız olmasa da yakın arkadaşlık kurduğunuz kişileri seçme hakkınız vardır, yapılan bu seçimler dolaylı da olsa sizi yansıtır.
Yakın çevreniz konusunda ne kadar seçicisiniz, zorunlu olarak yürüttüğünüz ilişkiler var mı?

Doğrudur. İkili önermemin ikisi de makul.

1-) İster istemez o ortamdaki aura sana ve karakterine yansıyor.

2-) Karakterin aynı auradaki insanlarla iletişim kurmanı kolaylaştırıyor.

Ben de yeni tanıştığım kişilerin yakın çevresine çok dikkat ederim.
Kendi çevremde tuttuğum insanların kalitesi, niteliği benim için önemlidir, zorunluluktan görüştüğüm kimse de bulunmaz.

Kimseyle derin ilişki kuramıyorum.
Hep yanlış yerdeyim demek ki.
Doğru yer, gel artık, ömür bitiyor!!!

Sanmam
Yakın oldugumuz herkes samimiyetle yakın oldugumuz kisiler olamayabiliyor

Yakın dostluklar ve samimiyet doğrudan kişinin karakterini yansıtmıyor olsa da dünya görüşü, hayata bakış açısı hakkında fikir verir. Farklı görüşte insanlarla da yakınlık kurulabilir ancak ortak paydada buluşulan kişilerle bir arada olmak kadar keyif vermeyecek ve zaman zaman çatışmalar yaşanacaktır.

“Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim”
Diye bir söz de var doğru bence …

insanlar artık buna pek önem vermiyor; çıkarları doğrultusunda, yakın çevresinde belki de hiç muhatap olmayacakları, görüşlerine, fikirlerine, hayat tarzına asla uymayacak insanları tutuyorlar. bana gelince, çevremde beni dibe çeken kimse yok. evet, dönem dönem öyle insanlar hayatıma giriyor, ama müdahale ediyor ve fazla yakınımda tutmuyorum. arkadaşlıklarım değişebilir; birileri girer, birileri hayatımdan çıkabilir. ama sabit, kemik kitlem hiçbir zaman beni üzmedi. her anlamda alıp verebildiğim, yeni şeyler öğrenip öğretebildiğim, ufkumu aydınlatan, beni şaşırtan insanlarla beraberim.

Sana nerede olduğumu söyleyeyim, yanıma gel. "

Bu bir Mastor atasözüdür.

Arkadaşınızı iyi seçin.

1000042857.jpg

Bira 14 filan da olabilir ama 2-3 olmaz. Bu, ikna şerefsizliğidir. Ya gel işte iki duble atar kalkarız hesabı.

Nah kalkarsın. Hihi, düşme Ahmedim.

Çok güzelmiş font kfjfjf

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim….. Kesinlikle öyle. Ki zaten kafanın uyuşmadığı insanlarla arkadaşlık kuramazsın.. ben uyumlu biriyim herkesle anlaşabilirim ama herkesle samimiyet kurmam. Sevdiğim insanlar hep yakınımda olur. 736463 km öteye de gitse her gün iletişimdeyizdir… Her türlü etkilersin.. her türlü etkilenirsin…. kararsız kaldığında yardımcı olur güvenirsin.. başın sıkışınca yol gösterir güvenirsin… canın sıkılınca konuşursun saatlerce iyi hissettirir…
IMG_2889.jpeg
Nünü gelemiyor yine, kavuşamayınca da hüzün verir…..

kimlerle seviştiğini söyle
gerisi malum ya

aynalarimi çöpe attım

Yakın çevrenizin kalitesi aynı zamanda sizin de yaşam kalitenizi arttırır. Yanlış insanlar ile bir arada olduğunuz zaman, farkına varmadan sizi de o yanlışlara ortak etmeye başlarlar.

Bugün ünlülere yönelik operasyonlarda da görüyoruz ki tek bir yanlış seçim, zincirleme tüm itibarı yerle bir ediyor.

Geri