kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
İnsanı öldürmek hakkı kime tanındı sizce?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahh adamım ah. Sen asla modern olamazsın. İnsana yok da neden kuduz köpekler itlaf ediliyor? Hayvan olduğu için mi... Hangi davranışları hayvanlık olarak söyleyebilirsin lütfen söylermisin?belirli durumlar dışında hiç bir canlının öldürülmesi doğru değil sağlıklı bir insanın yapacağı bir şey değişil
Birincisi ben canlı dedim can taşıyan hiç bir varlığı öldüremezsinAhh adamım ah. Sen asla modern olamazsın. İnsana yok da neden kuduz köpekler itlaf ediliyor? Hayvan olduğu için mi... Hangi davranışları hayvanlık olarak söyleyebilirsin lütfen söylermisin?

Ne sebep ile banlanmali mesela?Bu eleman neden banlanmıyor
İnsanları dil din ırk olarak ayırmak yetmez miNe sebep ile banlanmali mesela?
O zaman neden herkes ayni degil? Ayirmak kelimesinin anlami duruma gore degisir. Tamam humanist davranalim ama cağ buna uygun degil maalesef. Insanligin baslangicindan beri var bu durum. Olayi kamil harici dusunmek lazim. Banlansin yada banlanmasin bu beni baglamaz. O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz? Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu? Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?İnsanları dil din ırk olarak ayırmak yetmez mi
yoo haklı olmak gibi bi çabam yok.O zaman neden herkes ayni degil? Ayirmak kelimesinin anlami duruma gore degisir. Tamam humanist davranalim ama cağ buna uygun degil maalesef. Insanligin baslangicindan beri var bu durum. Olayi kamil harici dusunmek lazim. Banlansin yada banlanmasin bu beni baglamaz. O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz? Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu? Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?
Bilemiyorum. Yaziyi sonlandirirken yine insanlik kazanmasi adina mecburen "haklisin" diyorum.
Ama.... Ama iste...
Sorduklarima yanit alsam iyiydi ama sen zenci argumanin ile zaten tartismayi kazandin (yooo tartismayi kazanmak gibi bir caban yokta hani not olarak oylesine soyledim)yoo haklı olmak gibi bi çabam yok.
Ben de ona bakarsan zencileri sevmiyorum. Napayım zencilere ölüm diye başlık mı açayım? Gibi.
Soru 1: O zaman neden herkes ayni degil?O zaman neden herkes ayni degil? Ayirmak kelimesinin anlami duruma gore degisir. Tamam humanist davranalim ama cağ buna uygun degil maalesef. Insanligin baslangicindan beri var bu durum. Olayi kamil harici dusunmek lazim. Banlansin yada banlanmasin bu beni baglamaz. O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz? Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu? Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?
Bilemiyorum. Yaziyi sonlandirirken yine insanlik kazanmasi adina mecburen "haklisin" diyorum.
Ama.... Ama iste...