Yahudiyse, öldür gitsin mi dediler. Ben duymadım.

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
belirli durumlar dışında hiç bir canlının öldürülmesi doğru değil sağlıklı bir insanın yapacağı bir şey değişil

belirli durumlar dışında hiç bir canlının öldürülmesi doğru değil sağlıklı bir insanın yapacağı bir şey değişil
Ahh adamım ah. Sen asla modern olamazsın. İnsana yok da neden kuduz köpekler itlaf ediliyor? Hayvan olduğu için mi... Hangi davranışları hayvanlık olarak söyleyebilirsin lütfen söylermisin?

Durduk yere kuduz köpek gibi saldıran Sadece hayvanlar değil O zaman bunları ne yapmak lazım?

Ahh adamım ah. Sen asla modern olamazsın. İnsana yok da neden kuduz köpekler itlaf ediliyor? Hayvan olduğu için mi... Hangi davranışları hayvanlık olarak söyleyebilirsin lütfen söylermisin?
Birincisi ben canlı dedim can taşıyan hiç bir varlığı öldüremezsin

Tedavisi olmayan ve insana zarar verecek bir hastalık taşıyan hayvanı acı çektirmeden öldürürsün

Vatanın işgal edilecektir o zaman savaşırsın ölürsün öldürürsün

Neden 11 gun once ruyamda kamil0920 abi gordugumu anladiniz mi? Bugunun gelecegini biliyordum.
Nitekim ben de yavudi holokostuna karsi biri degilim.

Son düzenleme:
Diger konusuna yazdim..üf olmus konusu.
Tam da mssd gelir üf eder seni yazmis idim.

Zaman senden anca toz alabilir aslan abim,düşmana güven dosta korku salıyorsun.Var olasın..

İnsanları dil din ırk olarak ayırmak yetmez mi
O zaman neden herkes ayni degil? Ayirmak kelimesinin anlami duruma gore degisir. Tamam humanist davranalim ama cağ buna uygun degil maalesef. Insanligin baslangicindan beri var bu durum. Olayi kamil harici dusunmek lazim. Banlansin yada banlanmasin bu beni baglamaz. O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz? Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu? Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?
Bilemiyorum. Yaziyi sonlandirirken yine insanlik kazanmasi adina mecburen "haklisin" diyorum.
Ama.... Ama iste...

O zaman neden herkes ayni degil? Ayirmak kelimesinin anlami duruma gore degisir. Tamam humanist davranalim ama cağ buna uygun degil maalesef. Insanligin baslangicindan beri var bu durum. Olayi kamil harici dusunmek lazim. Banlansin yada banlanmasin bu beni baglamaz. O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz? Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu? Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?
Bilemiyorum. Yaziyi sonlandirirken yine insanlik kazanmasi adina mecburen "haklisin" diyorum.
Ama.... Ama iste...
yoo haklı olmak gibi bi çabam yok.
Ben de ona bakarsan zencileri sevmiyorum. Napayım zencilere ölüm diye başlık mı açayım? Gibi.

yoo haklı olmak gibi bi çabam yok.
Ben de ona bakarsan zencileri sevmiyorum. Napayım zencilere ölüm diye başlık mı açayım? Gibi.
Sorduklarima yanit alsam iyiydi ama sen zenci argumanin ile zaten tartismayi kazandin (yooo tartismayi kazanmak gibi bir caban yokta hani not olarak oylesine soyledim)
Simdi iki kez haklisin.

Ama.... Ama iste...
Soru 1: O zaman neden herkes ayni degil?
Cevap 1: Herkes aynı değil çünkü insanlar birbirine DNA olarak %99 benzer. %100 olsaydı aynı olurduk. Ama farklılık var diye insanları öldürmenin alemi yok. Kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı ne münasebet kardeşim? Savaş açanlar yahudi diye yahudilere ölüm fermanı vermek neyin kafası? Savaşla dil din ırk SIFIR alaka.

Soru 2: O zaman iyi ve kotuyu neye gore ayirmaliyiz?
Cevap 2: İyi ve kötüyü kişinin ya da o grubun ortak çıkarlarına göre ayırabiliriz.

Soru 3: Din , dil ve irk'in hic ayirici bir ozelliyi yok mu?
Cevap 3: Asla yok bana göre. Ben müslüman olmayı seçmedim, mecbur edildim. Yahudi de seçmedi. Zenciler de seçmedi ama ben nefret ediyorum görmek istemiyorum ırkçıyım evet. Ama idam edilsin demiyorum banane.

Soru 4: Yada hangi durumlarda goz onunde bulundurulabilir?
Cevap 4: Din kişiseldir göz önünde bulundurulamaz, Diğerleri de dediğim gibi seçim sonucu değil doğuştan ya da mecburen gelen oluşumlar. Yadırgamak kimseye düşmez.

doğamız gereği bencil ve kötü varlıklarız, çıkar uğruna can alır can veririz bu bazen maddi bir çıkar olur bazen de manevi çıkarlar olur, sadece öldürme karşılığında verilen cezalar çok yetersiz bence bir çok ülkede biz dahil, birini öldür 10 sene sonra çık durumu aşırı saçma.

Geri