Beni kureyza gazvasında bine yakın yahudi erkek, teslim olmalarına rağmen kelleleri vurulmuştur. Kadın ve çocuklar Şam pazarında satılmıştır. Kadınlara önce tecavüz edilmiştir. Bu bildiğiniz ışid gibi davranmışlar. Işid onlardan esinleniyor zaten. Gerçi göktengriye inanan çekik gözlü embesillere özenecek değil ya! Yahudilerin müslümanlardan nefret etmeleri için sebebi çok lakin etmiyorlar. Pohpohlanmış kupkuru ve bir işe yaramayan insanların kendi kafalarından uydurduğu bişey. Yhudiler ile Türkler kadim dosttur. Hazar türkleri yahudi idi. Her neyse, yine de Filistinli kardeşlerimizi ezmedikleri anlamına gelmez bu! Filistin yüzünden ben de nefret ederim...
Yazık yahu şu iftirayı bu kadar milletin içinde atabiliyorsun ..
Beni kureyza yahuderinin Medineli Müslümanları kaç kez arkadan vurduklarını yazmamışsın ..
Beni kureyza yahudilerinin eshab hendek'de savaşırken şehirde bıraktıkları kadınlarına ve çocuklarına nasıl saldırdıklarını yazmamışsın ..
Beni kureyza yahudilerinin peygamberimize kaç kez sulh sözü verip her defasında kendi sözlerini nasıl çiğnediklerini yazmamışsın ..
Beni kureyza yahudilerinin mekkeli müşriklerle nasıl işbirliği içinde olduğunu yazmamışsın ..
Beni kureyza yahudilerinin kaleleri müslümanlar tarafından kuşatıldığında ancak içlerinden bir akrabalarının hakem olması ile teslim olacaklarını yazmamışsın ..
Beni kureyza yahudilerinin kendi savaş hükümlerine göre yine kendi akrabaları tarafından yargılanıp idama mahkum edildiklerini ve kadınları ile çocuklarının canlarına dokunulmadığını yazmamışsın ..
Ama sahabi tecavüz etmiş diye yazmışsın