yağmurda yemek söylemek

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Söyle yaaa aç kalmaktansaaaa

Bazen ben de bunu dusunuyorum. Adam siparisi getirince;
Aga eyvallah be , bu yagmurda camurda isiniz zor kolay gelsin diyorum. Bazen siparis yaklasti bildirimine bakarak musaitsem kapiya cikiyorum. Dingil olanlarda var mesela. Bazen kadin kuryelerde oluyor bisiklet ile is yapan ekmeginin pesinde gecenin 11inde siparis getiren. Helal kiz sana diyorum. Her isin zorlugu var ama helal olsun. Ozellikle kadin kuryelere.

Kendiniz yapın. Çok mu zor? (Kuryenin aklından geçen düşünce:))

bu saatte sipariş mi verilir, bu söylenir mi diye videoya alıp sosyal medyada müşteri eleştirileri yaptıklarından ve aşağıdaki olay gibi başımdan geçen birkaç olaydan beri kara listemdeler.
bu kurye mizahına hak vermeye başladım. durduk yere kuryeden laf yedim. neymiş size yakın şubemiz varmış, taa nerelerden gelmiş, oradan verebilirmişim. getir, bu çevre için sizi önerdiyse ben ne yapabilirim, bu bölge sizin hizmet alanınıza giriyor, girmese zaten çıkmaz diyorum, kaldı ki böyle durumlarda şubeler ortak sistemde olduğu için iş yoğunluğuna göre veya lokasyona göre birbirlerine yönlendirir diyorum yok öyle olmuyor diyor. gidin bu sorunu kendi şubelerinizle, getir ile çözün. bana ne anlatıyorsun. minimum sepet tutarını bulup aynı yerden bir daha sipariş verme fikri çık aklımdan.
bu ülkede her mesleğin zor yönü var. işe girerken çalışma koşulları belliydi. ''bu saatte, bu havada sipariş mi verilir'' bu bizim sorunumuz değil. işveren düşünmeli.

bu saatte sipariş mi verilir, bu söylenir mi diye videoya alıp sosyal medyada müşteri eleştirileri yaptıklarından ve aşağıdaki olay gibi başımdan geçen birkaç olaydan beri kara listemdeler.

bu ülkede her mesleğin zor yönü var. işe girerken çalışma koşulları belliydi. ''bu saatte, bu havada sipariş mi verilir'' bu bizim sorunumuz değil. işveren düşünmeli.
Uygulamadan sipariş almayı kapatırlar olur biter. Şimdi bir yanık kabak tatlısı siparişi vereyim.

Uzun zamandır dışarıdan sipariş vermeyi bıraktım çünkü genelde yenmeyecek kadar soğuk getirmeye başladılar, verdiğin paraya yazık oluyor.

Yağmurlu havada ise kaza ihtimali arttığı için söylemezdim.

Geri