kült ablası
Altın Üye
-
-
-
-
asırı acım ama dehset de yagmur yagıyor….yemek söylesem kuryelere cok ayıp olur mu
((
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendimi ac bırakmam mı…..evet deVicdansızlık.
Evet..kendimi ac bırakmam mı…..evet de
söylemiyorum ya allah sizi…. hasta hasta öleyim aclıktan görün…..bir de 5 kat merdiven çıkacaklar…
kıyamam aşkitom.kjjajaa söyle gitsin. biz, benim valizi çıkartıp, indirdiysek…söylemiyorum ya allah sizi…. hasta hasta öleyim aclıktan görün…..
bu ülkede her mesleğin zor yönü var. işe girerken çalışma koşulları belliydi. ''bu saatte, bu havada sipariş mi verilir'' bu bizim sorunumuz değil. işveren düşünmeli.bu kurye mizahına hak vermeye başladım. durduk yere kuryeden laf yedim. neymiş size yakın şubemiz varmış, taa nerelerden gelmiş, oradan verebilirmişim. getir, bu çevre için sizi önerdiyse ben ne yapabilirim, bu bölge sizin hizmet alanınıza giriyor, girmese zaten çıkmaz diyorum, kaldı ki böyle durumlarda şubeler ortak sistemde olduğu için iş yoğunluğuna göre veya lokasyona göre birbirlerine yönlendirir diyorum yok öyle olmuyor diyor. gidin bu sorunu kendi şubelerinizle, getir ile çözün. bana ne anlatıyorsun. minimum sepet tutarını bulup aynı yerden bir daha sipariş verme fikri çık aklımdan.
Uygulamadan sipariş almayı kapatırlar olur biter. Şimdi bir yanık kabak tatlısı siparişi vereyim.bu saatte sipariş mi verilir, bu söylenir mi diye videoya alıp sosyal medyada müşteri eleştirileri yaptıklarından ve aşağıdaki olay gibi başımdan geçen birkaç olaydan beri kara listemdeler.
bu ülkede her mesleğin zor yönü var. işe girerken çalışma koşulları belliydi. ''bu saatte, bu havada sipariş mi verilir'' bu bizim sorunumuz değil. işveren düşünmeli.